سلام بچه ها الان یه پایه درست کردم برا قفس ریکی پایه 90 سانت هست و طول قفس هم 70 میخواستم بدونم این ارتفاع خوبه یا بلنده ؟یعنی جمعا طول بلندی قفس و پایه رو هم میشه 160 سانت
سلام بچه ها الان یه پایه درست کردم برا قفس ریکی پایه 90 سانت هست و طول قفس هم 70 میخواستم بدونم این ارتفاع خوبه یا بلنده ؟یعنی جمعا طول بلندی قفس و پایه رو هم میشه 160 سانت
سلام به همگي
دوستان من الان حدود ٤٠ روزه كاسكو خريدم،كاسكويي كه در بدو ورودش به خونه بسيار ترسو و از قفس بالا ميرفت الان به صورتي شده كه راحت از دست غذا و تخمه ميگيره، با حمام كردن راحته، بشدت علاقه به چوب و كاج داره، فقط در تعجبم چرا وقتي از قفس ميارمش بيرون وقتي به پاش دست ميكشم گاز نميگيره، يا چند روز پيش به نوكش دست زدم ،سرش رو با ترس آورد جلو تونستم يكم بهش دست بزنم ولي گاز نگرفت( چون اينجوري كه همه تو پيج گفتن كاسكو اينطور مواقع بار اول گازشون گرفته، حالا اين رفتار كاسكو من چطوره؟
بنظرتون پيشرفتش چطور بوده؟؟؟
و اينكه بنظرتون مراحل بعدي كار باهاش چيه؟ چه كار ديگه اي بايد انجام بدم؟
ممنون
سلام
خوب پیش رفتید گاز نمیگیره چونترسی نداره ولی اگه سعی کنید بیشتر پاشو دست بزنید ممکنه با نوک دست رو بگیره و بیاره بالا یا گاز بگیره
مرحله بعد خاروندن سره که کم کم باید شروع کنید سعی کنید سرش رو بخارونید
کاج هم بهرته نذازید چون هم کثیفه هم ممکنه پرنده های بیمار روش نشسته باشن
دوستان میدونم هر کاسکو با هم فرق میکنه ولی میخوام بدونم حدودا چه مدت باید با دست بهش غذا بدم که ترسش بریزه ؟
من اسباب بازی های ریکی رو از چوب نشیمن دور گذاشتم میگم شاید برا اینه که هی میره رو دیواره قفس یا بخاطر ترسه آخه بعضی وقتا میره بازی میکنه بعضی وقتا هم میره همونجا همینجوری به نظرتون اسباب بازی ها رو بیارم نزدیک نشیمن بهتر نیس ؟ که از نشیمن بتونه باهاشون بازی کنه ؟
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)