سلام بچه ها ریکی الان از دست راحت غذا میگیره ولی باید اندازش بزرگ باشه ترس داره تازه اکثرا میره رو دیواره وقتی مسخواد بگیره میشه بگید چیکار باید بکنم که رو نشیمنگاه باشه وبدون هیچ استرسی ازم بگیره ؟
اره خبمن الان میوه ها رو با دست میدم بهش ولی دانه ها رو مجبورم بذارم تو ظرف مشکلی نیست؟
ی چیز دیگه که حبوبات رو بیشتر از تخمه دوست داره یعنی اینطوری عادتش دادم ولی الان یکی دو روزه مخلوطی از نخود و عدس و لوبیا خیس خورده با کمی تخمه هم بهش میدم اینم مشکلی نداره؟
بله همونطور که دست عزیزم ابوالفضل جان گفتند خوب بذار خیس بخوره و درکل تخمه هم نخوره بهتره ولی متاسفانه باز بعضی افراد فقط تخمک رو به عنوان غذای اصلی طوطی ها میداند اما از فواید بی شمار میوه ها و سبزیجات و......برای طوطی های خودشان بی اطلاع هستند از نظر بنده تخمه باید از لیست غذای طوطی ها حذف بشه و اگر هم داده میشه حداقل روزی30تا40عدد ولی اگر به جای تخمه حبوبات و میوه و سبزیجات بهش بدی خیلی خیلی بهتره و عادتش بده تخمه زیاد نخوره هم برای خودش خوبه هم برای صاحب مهربانی مثل خودت.یاعلی
سلام دوستان من تازه عضو شدم و یک سوال داشتم من 2یا3روز پیش یک کاسکو خریدم الان که میخوام دست کنم تو قفسش و بیرونش بیارم گاز میگیره مشکل چیه؟
سلام ورودتون رو در انجمن پارسی پت خوشامد میگویم و باید بگم که قبل از اینکه کاسکو رو بخرید بهتر بود درموردشون خوب مطالعه میکردید شما تازه کاسکو رو وارد خانه کردید و طوطی هنوز استرس داره شما باید حداقل 15روز صبر بدید تا کاسکو خودش رو به محیط عادت بده توی این15روز فقط آب و غذا عوض کنید و دور شید از قفس و جایی بذارید که رفت و آمد کم باشه فراموش نکنید که در ارتفاع1.5متری هم قرارش بدید معلومه طوطی که از محیط جدید ترس داره دستتون رو گاز بگیره چون شما به قلمرو(قفس)تجاوز کردید حتما صفحات قبل رو مطالعه کنید تا اطلاعاتتون بالا بره و موجب عذاب کاسکو نشوید.....یاعلی
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)