یه روز که نمیشه طوطی باید بفهمه که وقتی شما نزدیکش میشید هیچ خطری تهدیدش نمیکنه. اگه یه روز اینقدر پیشرفت کرده که بدون اینکه فرار کنه روی چوب نشیمن بشینه ( وقتی میرید سمتش ) پس اجازه بدین یه چند روز خیالش راحت باشه و مطمئن شه . شما فقط فعلا با دست براش غذا نگه دارید بدون اینکه دنبالش کنید . آروم پیش برید تا نتیجه بهتری بگیرید
فکر کنم تو لکه . الان هوا گرمه طوطی ها تو لک میرن . معمولا هم وقتی پرشون میفته باهاش بازی میکنن . دفعه بعد عکس بگیرید حتما
اسباب بازی چوبی برای طوطی خیلی خوبه . چون میجوه و خردش میکنه . تو پت شاپ ها می تونید اسباب باری های چوبی متنوعی پیدا کنید . من خودم پیشنهادم اینه که خودتون از نجاری چوب بگیرین و ازش بخواین که به تیکه های کوچیک براتون ببره . بعد رنگ خوراکی بگیرید و رنگش کنید . طناب بگیرید یا زنجیر استیل . خودتون براش درست کنید . طوطی من از این اسباب بازی ها استقبال بیشتری میکنه تا اسباب بازی هایی که معلوم نیست با چه چوبی درست شده و با چی رنگ شده . توپ طنابی هم خیلی خوبه . اگه بتونید پیدا کنید . از پت شاپ ها اسباب بازی های بخرید که واقعا از عهده ساختش بر نمیاین . البته میل خودتونه . اگه فرصتش رو ندارید همه اسباب بازی ها رو میتونید از همون پت شاپ خریداری کنید .
تخمه رو هم کم کم از غذایی اصلیش حذف کنید . اگه در روز 3 وعده تخمه میخوره به یه وعده کم کنید و به جاش میوه و سبزیجات و حبوبات و غذای های دیگه در اختیارش بذارید . وقتی همیشه تحمه در دسترسش باشه تلاشی برای خوردن غذاهای دیگه نمی کنه .

پر و انداختن دور متاسفانه . پر بزرگیم بود البته تو لک نیست همیشه داره با یه چیزی بازی میکنه اگه دوباره کند عکس میگیرم با پره هم بازی میکرد نمینداختش.میگم یه سوال اگه وسیله بازی بخوایم کدوم بهتره چه طوری باشه ؟ این نردبونا خوبن ؟ تخمه خیلی بد میخوره
زارم