اینکه از دست شما غذا میگیره نشونه خوبیه ولی نباید فرار کنه . یه چند روز با دست فقط غذای مورد علاقش رو بهش بدین از بیرون قفس. اصلا سعی نکنید به منقارش دست بزنید . چون از دست شما خاطره بدی داره. بهش نشون بدین که دست شما فقط برای دادن غذاهای خوب سمتش میره نه برای گرفتنش . کنار قفس جایی که فرار نمی کنه .آروم باهاش حرف بزنید چندین بار در روز . تا کم کم این ترسش بریزه . بعد آروم در قفس رو باز کنید و غذای مورد علاقش رو ببرید سمتش . ولی بازم دنبالش نکنید دستتون رو ثابت نگه دارید و اجازه بدین خودش با میل خودش بیاد سمت غذا . چند روز این تمرین رو انجام بدین .
تو هیچ مرحله ای عجله نکنید . اهلی کردن یه طوطی ممکنه حتی تا 4 ماه هم طول بکشه . مهم اینه که به شما اعتماد کنه . از قفس بیرون نیارید فعلا . بالش کوتاه شده ؟ قفسش چه مدلیه ؟ 1033؟
اگه در قفسش از بالا باز میشد میتونستید بعد اینکه ترسش کمتر شد . در بالای قفس رو باز کنید که بیاد بیرون . اما اگه بالای قفس دری نداره مجبور میشید در جلوی قفس رو باز کنید که طوطی بیاد بیرون
ولی فعلا از قفس بیرون نیارید . هنوز میترسه از شما و چون وقتی نزدیکش میرید فرار میکنه ممکنه با بالهای کوتاه سعی کنه بپره . قبل بیرون آوردنش از قفس هم تمام پنجره ها رو ببندین و مطمئن بشید که محیط کاملا امنه .اما اول این ترسش رو کم کنید بعد مراحل بعدی رو انجام بدین .
سلام درمورد اون پرهاي قرمز كه گفتيد اتفاقا كاسكوي من هم داشت اما وقتي 3 سالگي رو رد كرد تمام اون پر قرمز ها كه جاهاي مختلف بودن افتادن
دوس داشتم زياد بشن اما نشد
سلام خیلی بهتر شده ترس خیلی کم شدش کلی پیشش حرف زدم ترسش ریخته انگار . هم از بالا باز میشه قفسش هم از جلو چه زمانی باز کنم براش ؟ یه چوبم دارم بزارم بالای قفسش بره روش
خب چه عالی اگه در قفسش از بالا باز میشه پس کارتون راحت تره . نه فعلا بیرون نیارید . یه روز هم نشد بهتون گفتم بذارید ترسش کمتر شهتو این مدت کم اعتماد نمیکنه. اجازه بدین یه چند روز این وضعیت عادی بشه براش . شما همون کاری که گفتم رو فعلا انجام بدین .
پرشو کنده یا چون تو لک هست پراش ریخته ؟ پر با ریشه هست یا بدونه ریشه ؟ میتونید ازش عکس بذارید ؟ از پر افتاده
خیلی خوب شده آخهپر و انداختن دور متاسفانه . پر بزرگیم بود البته تو لک نیست همیشه داره با یه چیزی بازی میکنه اگه دوباره کند عکس میگیرم با پره هم بازی میکرد نمینداختش.میگم یه سوال اگه وسیله بازی بخوایم کدوم بهتره چه طوری باشه ؟ این نردبونا خوبن ؟ تخمه خیلی بد میخوره
![]()
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)