تا نزدیک 30 سانتی هم میشینم عکس العملی نداره نه غار نه غر فقط موقع عوض کردن ظرفاش خودش رو پف میکنه.چه موقع هایی میره تو لک؟کاسکو ها هم فصل پرریزی دارن؟
تا نزدیک 30 سانتی هم میشینم عکس العملی نداره نه غار نه غر فقط موقع عوض کردن ظرفاش خودش رو پف میکنه.چه موقع هایی میره تو لک؟کاسکو ها هم فصل پرریزی دارن؟
ممنونم از همه دوستان بخاطر راهنمائیشون ، دیروز که رفتم خانه برای اینکه محیط را برایش عوض کنم قفسش را گذاشتم توی بالکن ، خیلی بازی کرد و سوت زد بعد از یک ساعت که آوردمش توی اتاق دوباره شروع کرد به کندن پرهاش ، دوباره بردمش توی بالکن حدود دو سه ساعت آونجا بود ولی با پرهایش کاری نداشت ، وقتی آوردم داخل اتاق خیلی آرام شده بود و کمی غذا خورد و خوابید
امروز صبح که آمدم سرکار ، قفسش را گذاشتم جلوی پنجره آشپزخانهکه بیرون را ببیند ( البته پشت به آفتاب است) که شروع کرد به سوت زدن و ادا درآوردن ، می خواستم بدونم آیا به این کارها ادامه بدهم یا روش کارم غلطه .
سلام یه سوال داشتم ضرورت استفاده از بلوک مواد معدنی و سنگ های مینرال برای طوطی چقدره؟ همینطور خاک رس؟ اصلا چی هستن؟
طوطی شما به هر حال نیاز به کلسیم داره
حالا اگر این کلسیم رو میتونید ار طریق غذایی بالانس و سرشار از کلسیم براش مهیا کنید نیاز به سنگ های معدنی نیست
در غیر این صورت حتما یک سنگ کف دریا براش تو قفس بزارید.ویتامین d3 هم برای جذب این کلسیم لازمه که بهتره حتما یک مارک تعرووفش رو تهیه کنید
موفق باشید
مهم میزان توجهتونه که باید استمرار داشته باشه...فعلا زوده برای نتیجه گیری ولی اگر همین سطح توجهی که الان بهش دارید رو مثلا تو 5 ماه آینده بدون کم و کاست و نوسان بهش داشته باشید به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.ولی توجه کنید که 1 سال توجه و مهر و محبت به طوطیطون فقط با 2-3 روز بی توجهی به باد میره و دوباره ممکنه اختلالات عصبی در پرندتون بروز پیدا کنه
صبح در یک اتاق گرم با اسپری به بدنش آب بپاشید...بعد از اون هم با سشوار خشکش کنید کاملا.توجه داشته باشید که نباید اونقدر آب بپاشید که خیس آب بشه!2 دقیقه و به فواصل معین آب اسپری کنید...همین
موفق باشید
مارک معروفش نمیدونستم چیه رفتم خریدم و پست شمارو الان دیدم ... باید شسته بشه بعد براش بزارم؟
یه سنگ معدنی هم گرفتم دارچینی رنگه...
یه مطلب دیگه اینکه فک کنم طبق معمول از قیافه این کف دریا و سنگ معدنی بترسه... اینارو هم لازمه چن روز بیرون قفسش بزارم؟
اون اسباب بازی رو که خیلی وقته بیرون از قفسشه اما اگه ببرم نزدیک میترسه همچنان ... خیلی بدبینه
سلام دوستان
من تازه وارد این سایت شدم
می*خواستم اگه می*شه منو راهنمایی کنید
من می*خوام کاسکو بگیرم ولی* موندم که دوم قرمز بهتره یا دوم شرابی؟
دوست دارم که شیطون باشه ،بعضی* زیاد بکنه و اینکه زود رم بشه و بشه تو خون آزاد باشه
یه سوال دیگه،می*خواستم بدونم اگه از صبح تا بد از زهر پیشش نباشم مشکلی* ایجاد می*کنه؟
شب*ها خودم پیشش باشم و اینکه صبح خانواده کنارش باشن؟پار کن که نمی*شه؟
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)