دوست عزیز شما چرا اصرار داری که در اثر ضربه این سوراخ بوجود اومده ؟؟ مگه سر طوطی از گچ ساخته شده که با یه ضربه ، حفره بینیش بدون اینکه خونی بیاد یا بدون اینکه ورم کنه یا بدون اینکه از دردی داشته باشه ، بزرگتر شه ؟؟؟. به این 3 تا عکس خوب نگاه کن :
African Grey Parrot - rhinolith -debris built up in nostril
این هم یه عکسی از کتاب بیماری های طوطی سانان ، که مجبورم کردی اسکنش کنم : تشکیل رینولیت Rhinolith در اثر کمبود ویتامین D ( این مسئله موجب متاپلازی بافت پوششی سینوس می شود )
He routinely needs his nares (nostrils) cleaned out because he develops rhinoliths, which are hardened accumulations of debris
دو نوع بیماری دستگاه تنفس داریم یکی بیماری های قسمت بالای دستگاه تنفس و یکی هم بیماری های قسمت پایینی دستگاه تنفس . رینولیت یه بیماری مزمن قسمت بالایی دستگاه تنفسه . یکی از بلاهایی که سر طوطی میاد تو این بیماری ها، متفاوت شدن اندازه سوراخ های بینی هست . تو این 3 تا عکس، هر 3 تا طوطی این بیماری رو دارن .
پس خواهشا اینقدر روی نظر خودت پافشاری نکن . شک نکن که باید ببریش دکتر .
هر 3 حالت که فرمودین عادیه .ایستادن روی یک پا ، پرآرایی و ایستادن همراه با پف کردن پرها ( اگه مدوام نیست )
این مقاله رو مطالعه کن :
رفتارهای رایج در طوطی سانان
سلام من همش به خاطر هانا تو استرسم
امروز بهش کیوی و یه کم سیب دادم و تخمه
ظهر بهش تخم مرغ آب پز دادم
الان در یه بار مدفوعش دیدم آبکیه و معذرت میخوام انگار آب کیوی باشه
بیمار که نشده؟
وقتی برای یه طوطی اسباب بازی میذاریم، طوطی تصمیم میگیره که اونو بجوه یا باهاش بازی کنه یا صحبت کنه یا بزنتش . طوطی ممکنه یه اسباب بازی رو به عنوان دشمن در نظر بگیره . بعضی وقتا طوطی اسباب بازی هایی که ازش موقعیت پایین تری دارن رو کتک می زنه . تو این حالت طوطی دوست داره قدرتش رو به اون اسباب بازی نشون بده . اگه طوطی اسباب بازی دشمن نداشته باشه ممکنه عصبانیتش رو روی پرهاش خالی کنه و پرجوی کنه .
طوطی ها ممکنه یه اسباب بازی رو دوست داشته باشن ، دوستانه باهاش بازی کنن و حرف بزنن ولی وقتی هیچ واکنش یا جوابی از طرف اسباب بازی نبینن ، اونو به شدت بزنن . اسباب بازی های پر سر و صدا یا زنگوله دار بیشتر کتک می خورن از طوطی ها .
گاهی وقتا اگه اون اسباب بازی مانع رسیدن طوطی به جایی که می خواد بره یا چیزی که می خواد بهش برسه ، بشه ، ممکنه طوطی عصبی بشه و با خشونت رفتار کنه باهاش .
ممکنه طوطی با غذاهایی که در اختیارش میذاریم هم دعوا می کنه . من از دعوای طوطیم با سیب و فلفل دلمه قرمز فیلم گرفتم. بسیار لذت میبره از این کار![]()
کاسکوم انقدر از دیوار قفس بالا و پایین کرده پرهای بعضی از جاهای بالش ریش ریش شده اینا خوب میشه؟دومی اینکه الان بعد یکهفته از توصیه شما الن میرم سمت کاسکوم که آب ودونش روعوض کنم پراش وپف میکنه گاز بگیره اما غار نمیزنه امروز تصمیم گرفتم جاش رو هم عوض کنم.
مطمئنی به خاطر بالا و پایین رفتن از قفس ریش ریش شده ؟؟خوب شدن که آره میشه . تو لک که بره این پرا میریزه و پرای تازه و تر و تمیز درمیاد جاش .
خب خیلی عالیه که دیگه غار نمیزنهپیشرفت خیلی خوبی داشتی .
فعلا یه هفته دیگه بهش کاری نداشته باش . توی یه فاصله که خودش رو پف نمی کنه بشین و کارهاتو انجام بده . یا بعضی وقتا آروم و با مهربونی باهاش حرف بزن . زیاد هم خیره نگاش نکن چون اینکار باعث ترس طوطی می شه .
تازه امروز این تصمیمو گرفتی ؟؟نه . دیگه نمی خواد . الان جاشو تغییر نده. به همین جایی که الان هست داره عادت میکنه . نیازی به تغییر مکان نیست .
خدا ایشالا خیرتون بده آقای آژیده
آخه به دکترش زنگ زدیم گفت به خاطر کیویه
فعلا بهش سیب و تخمه بدین
بعدم گفت یه کپسول آموکسی سیلین رو توی 2 سی سی آب حل کنید با سرنگ بدین بهش
برا همین خیلی ترسیدم
به نظرتون نیازی به این کارا نیست؟
آخه بار اول مدفوعش هم آبکی بود هم سفت اما یه بار دیگه مدفوع کرده . کلا آبکیه و کرم رنگه تقریبا سبز کم رنگ![]()
سلام
احتمالا آقای دکتر از نگرانی شما احساس کرده طوطیتون بیماره.
آیا وضعیت جسمانی و رفتاریش طبیعیه؟اگر بیمار نیست به هیچ عنوان آنتی بیووتیک رو بدون دلیل ندید چون مقاومت دارویی در بدن طوطیتون به وجود میاد و بعدا اگر خدایی نکرده مریض بشه بدنش سخت به آنتی بیوتیک پاسخ مثبت میده
بازم میگم بر خلاف پستانداران که ادرار و مدفوعشون کاملا جداست طوطی ها فقط یک راه برای دفعش دارن.
موفق باشید
با تشکر
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)