دوستان عزیزی که سابقه و اطلاعات بیشتری دارید اساتید محترم ترا خدا جواب من را بدهید می خواستم بدونم آیا نیکی طاقت زندگی توی جنگل را دارد خیلی نگرانش هستم
دوستان عزیزی که سابقه و اطلاعات بیشتری دارید اساتید محترم ترا خدا جواب من را بدهید می خواستم بدونم آیا نیکی طاقت زندگی توی جنگل را دارد خیلی نگرانش هستم
واي سودابه جونم خيلي ناراحت شدم.
آخه چراااا؟؟؟
خيلي سخته منم يه بار عروسم پريد و رفت با اينكه دوباره با هزار بدبختي گرفتيمش ولي تا چند روز تو شوك بودم.
اميدوارم بتونه زندگي خودش رو ادامه بده.
بالهاش رو چيده بودين؟
سلام واقعا متاسفم دقیقا میدونم چه حالی داشتین و دارید ملنگوی منم همینطور پریدو رفت ولی فرداش برگشت اما سرمای شب مریضش کرد و نموند..کاش به یک طریقی مجبورش میکردین بیاد پیشتون به نظر من که محلی ها میگیرنش یا زندگی سختی پیش رو داره امیدوارم لااقل بگیرنش پیش آدمها جاش بهتر از جنگلهای شمال تک وتنهاست
محبوب جان سه روز تمام توی جنگل زیر درخت ایستاده بودم و صدایش می کردم ولی خودم نیکی را بد عادت کرده بودم ، توی خانه وقتی از روی مبل می خواست بیاد پائین جلویش یک بالش قرمز رنگ می گرفتم و اون هم می آمد و می گذاشتمش زمین ، بالای درخت هم دقیقا همین حالت را داشت به من نگاه می کرد که بروم و بیارمش ولی متاسفانه خیلی درخت بلند بود .
سلام
کاسکو هست دیگه.هم تو تایپیک کاسکوست و هم آواتارش عکس نیکی هست.
من هم خیلی متاسفم سودابه خانوم.متاسفانه تو جنگلهای شمال وقتی بارون میاد هوا خیلی سرد میشه و این برای کاسکو خوب نیست.انشالله دست آدمها بیفته اینجوری بهتره.آدرس و تلفن هم به محلی ها میدادی شاید پیداش میکردند.
سودابه جان برای محلی های اونجا مژدگانی بزار احتمال خیلی زیاد برات می یارنش جنگل های شمال که طوطی نداره اینها هم عادت به تنهایی ندارن غذا هم به این راحتی پیدا نمی کنه خیلی سعیت رو بکن باز که برگردونیش دعا می کنم زودتر مشکلت رفع بشه حس کردم این اتفاق برای عسل خودم افتاده واقعا ناراحت شدم
جایی که می گین اصلا مناسب نیست هم از نظر سلامت فیزیکی هم روحی ممکن هست افسردگی و پرکنی بگیره .برای سخنگویی کاسکو خودتون باهاش تمرین کنید ضبط زیاد فایده نداره اول از همه باید رابطه دوستانه خوبی داشته باشید طوریکه ارتباط برقرار کردن با شما براش جالب باشه و بعد رو کلمات کار کنید همین کلمه آقا رو که می گه اینقدر تکرار کنید تا واضح بشه زمانیکه می گه حتی گنگ بهش جایزه بدین جایزه حتما نباید خوراکی باشه می تونید بهش توجه کنید اگر جای دیگه هستید حرف زد بیایید پیشش چند باری کلمه رو بگید با لحن خوشحال اینجوری تشویق می شه حرف زیاد بزنه تا بهش توجه بشه.
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)