سلام دوستان
سیلور من وقتی دستمو میبرم پیشش سرشو میاره پایین چشماش کوچیک میشه و یک صدای خاصی ازش در میاد و بعدش گاز میگیره دلیلش چی هست؟
سلام دوستان
سیلور من وقتی دستمو میبرم پیشش سرشو میاره پایین چشماش کوچیک میشه و یک صدای خاصی ازش در میاد و بعدش گاز میگیره دلیلش چی هست؟
سلام
آیا دادن چای به طوطی به اندازه کم مشکل نداره ؟
سلام دوستان
امروز سیلور من مریض شده فکر کنم مال کف دریاست که نشسته بهش دادم wc سفید شده و ابکی هیچی هم نمیخوره خیلی کم میخوره چی شده؟
سلام به همه
من در مورد اسهال كاسكو ها اطلاعات كافي دارم منتها عسل توي اين 2 روزه من رو گيج كرده گفتم ازشما بپرسم در روز مدفوعش خوبه انگار 1 الي 2 بار هم دچار اسهال ميشه عكساش رو گذاشتم فكر ميكنيد به خاطر استرسه يا دليل ديگه اي داره
توي اين عكس همن طوري كه ميبيندد كاملا طبيعي هستش كه ريخته گوشه اسباب بازيش
در اين عكس هم طبيعي هستش
http://www.parsishare.ir/do.php?imgf=13068254711.jpg
توي اين عكس دورقسمت مورد نظر رو خط كشيدم تا متوجه بشيد
يه موضوع نگران كننده ديگه اين هستش كه تا ديشب منقارش خوب بود از صبح احساس كردم رنگش عوض شده وقتي عكس گرفتم به نظر مياد كه آسيب ديده ممكنه موقع بازي به خودش آسيب زده باشه خوب ميشه؟ يا نگران كننده هستش خواهش ميكنم زود راهنمايي كنيد من فردا براي 5 روز ميرم مسافرت و عسل رو ميخوام بزارم پيش كسي خيلي نگرانم كمكم كنيد امشب عسل رو ميبرم زود جواب بدين
![]()
راستي يادم رفت بگم كه حالت هاش كاملا طبيعي هستش شيطنت ميكنه به اندازه قبل و خيلي هم سرحال هستش كلي هم قفس نوردي ميكنه غذا هم خوب ميخوره كلا حركات و علائم ظاهرش از نظر من طبيعي هستش و مثل قبل
Help Help Help
سلام دوستام خوب هستيد .بچه ها طوطيم که از قبل از عيد که خريدم مريز شد و داستان هاش الان ديگه از غار افتاده ديگه همه چيز بهش ميدم البطه مجاز ولي 1 وقتا غار هاي بدي ميکشه خواستم بپرسم برا چي هستش .1وقتا هي باهاش دست ميدم اونم يواش با ترس پاشو مياره جلو منم کف پاشو مي خوارونم ايا اين کارو ادامه بدم؟ ممنونم
سلام
هانی من که 10 ماه طول کشید تا به حرف افتاد ، اما بیشتر از صدای ضبط شده تمرین سخنگویی به صورت رو در رو هست ، به نظر من یه کلمه جدید به کلمات قبلی اضافه کنید . هانی من وقتی یه کلمه اییه رو دوست نداشت هر کاری هم که میکردم نمیگفت یا ناواضح میگفت.
سلام
هانی من که وقتی سرش رو میاره پایین و چشماش کوچیک و بزرگ میشه یعنی سرش رو بخارونم ، اما گاهی اوقات این حرکت برای تهدید و عقب کردن افراد هستش مخصوصا اینکه میگید بعدش گاز میگیره.
الان از دستتون راحت غذا میگیره؟
سلام
چای چزو غذاهای ممنوعه هست ، اصلا به طوطی چای ندید.
سلام
فکر نمیکنم به خاطر نشستن کف این اتفاق افتاده باشه ، شاید به خاطر زیاد خوردنش باشه ، از کی اینطوری شده؟ بذارید غذا بخوره و ببینید فضله ش نرمال میشه ، کف دریاش رو فعلا دیگه ندید تا فضله ش نرمال شه.
سلام
در مورد فضله ش اگر اسهال ادامه نداره و بعد فضله به حالت نرمال بر میگرده اشکالی نداره ، ممکنه به خاطر غذا باشه اما چون نرمال میشه عیبی نداره . اما نوکش ش****؟ یا ترک داره؟ یعنی شب تا صبح اینطوری شده؟
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)