سلام
شاید منظورم رو درست نرسوندم
کاگاههایی هستند که آب مقطر صنعتی تولید میکنن نه آب آشامیدنی و من با یکیشون صحبت کردم گفت برات تی دی اس صفر تحویل میدم لیتری 400 تومن
این مبحث مدیا یه مبحث جدیده و خیلی ها ازش کلا خبر ندارن و وقتی هم خبر دار میشن در برابرش مقاومت میکنن چون تا الان به این ترتیب بوده که سامپ پر نخودی و مدیای جور وا جور باشه و این به صرف فروشنده است که کلی پول از جیب ما بکشه بیرون
شنها و لایوراکها کفایت میکنه تو آکواریوم برای باکتری سازی ولی لایوراک شما مقدارش کمه و نباید همه نخودیها رو با هم در میاوریدی ، قبل هم گفته بودم کم کم در بیار ولی الان از محصولاتی مثل میکرو باکتر برایت ول و یا دنیترول جی بی ال استفاده کن و آمونیاک و نیتریت رو هر روز چک کن
این سامپه منه پست 63 به بعد رو بخون
http://www.parsipet.ir/thread17663-7.html
راجع ب فروشنده ها نظر نمیدم که سوء تفاهم پیش نیاد
اما باکتری تو لایوراک و شن به مقدار نیاز هست و شما احتیاج به اون مدیاها ندارین
خداروشکر اینجا اولین فرومی هست توایران که به راحتی این قضیه برای اعضاش جا افتاده و تا الان هم فید بک بدی کسی نداده میتونید کل سایت رو بگردین و بخونید
اما این قضیه یکم تو ایران نو پا هست و زمان بر برای جا افتادنش البته این بین مغازه داران 100% با اون مخالفن چون مدیای کیلویی فلان تومن دیگه فروش نمیره اما کم کم ایشالا این قضیه درست باید بشه تا الان خوب جلو رفتیم با کمک دوستان امیدوارم از این به بعد هم خوب جلو بره
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)