ویرایش توسط amiroscar : 19th November 2014 در ساعت 09:22 AM
بله جناب نوروزی شما کاملا درست میفرمایید،شهرداری تهران چند جا رو توی میادین میوه و تره بار افتتاح کرده و دستگاه های صنعتی گذاشتن برای این کار و لیتری ۲۰۰ تومن میفروشن و یه ۲۰ لیتری ۴۰۰۰ هزارتومن میفته اما یه پک آب معدنی که ۹ لیتر بیشتر نیست ۴۸۰۰ اما جالبه که بدونید این دستگاهها همه الکی هستش و فقط سختی آب رو میگیره در حالی که روش نوشته بدون نیترات و اسمز معکوس اما همش الکیه و کسی هم نیست سرشون نظارت کنه، بنده اول کل تانک رو با همین آبها پر کردم و متاسفانه نیتراتش روی ۱۰۰ بود با اینکه مسئولش میگفت یک هفته نیست مواد و فیلترش تعویض شده، بالاخره با کلی دعوا کار به شکایت از شهرداری کشید و به هیجا هم نرسیدیم و در آخر نتیجه گرفتم که از اکوا فینا استفاده کنم![]()
سلام
من پرسوجو کردم ، اما جایی رو کسی نمی شناخت واسه اینکار، حالا شنبه از کارمندای شهرداری سوال می کنم، پیدا کردم خبر می دم به همه دوستان
واما تانک خودم
آقا امان از این نیترات، پایین نمیاد، خیر سرم نیترات گیر jbl دارم، یه شقایقم مُرد ( همون پایه قرمزه با شاخکهای فسفری)
الان ۳۰٪ سیفون می زنم، خدا کنه درست شه، نشد باز می رم مدیای نیترات گیر می خرم [emoji20]
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ویرایش توسط Drax777 : 19th November 2014 در ساعت 09:46 PM
با کمی تاخیر :
منظور از اینکه جریان زیاد باکتری رو میشوره دقیقا میشه توضیح بدید؟ من تا الان چنین اصطلاحی رو نشنیدم . من در پست قبلیم از منابع لاتین براتون فهرست کردم که اشاره به جریان 6 تا 10 برابر کرده بود در بین دوستان باتجربه ی همین سایت ها هم بپرسید همین رو تایید میکنن . باکتری ها در بین حفره های میکروسکوپی روی مدیاهای باکتری ساز تشکیل میشن .برای برخی مدیاها مثل GFO برای تنظیم جریان اب از راکتور استفاده میشه اما در مورد مدیاهای باکتری ساز توصیه ای در کاتالوگ محصول که اشاره به شسته شدن باکتری در جریانی از اب بکنه نیومده . این اطلاعات که برخی فروشنده ها میدن چندان پایه ی علمی نداره و بیشتر به تصورات خود فرد گوینده برمیگرده!
در مورد جهت چرخش اب هم حالت چرخشی (همون ساعتگرد یا پادساعتگرد ) بهترین حالت هست .به تازگی موج ساز هایی با قابلیت کنترل شکل موج هم به بازار اومده که میتونن انواع موج های سینوسی و پالسی و ... رو ایجاد کنند یا با ترتیب خاصی نسبت به هم خاموش و روشن شده و جریان مناسبتری برای اکواریوم ایجاد بشه .
جریان برای ابزیان مختلف با هم فرق میکنه . در لیست مشخصات مرجان ها همیشه یکی از موارد میزان جریان ابی است که احتیاج دارن لذا مرجان رو در جای مناسب که جریان لازم اونو داره قرار بدید. در مورد ماهی ها هم میشه خیلی از ماهی های اب شور به جریان بالای اب علاقه دارند به خصوص گونه ی جراح ها .سایر ماهی ها هم چندان حساسیتی ندارند جز چند گونه ی خاص مثل اسبک ها که حتما باید در جریان اب کم زندگی کنند .
موفق باشید
آقای میرنژاد یا سایر دوستان و اساتید
من زدم به سیم آخر و کل نخودیها رو درآوردم تقریباً ، جاشون سیپورکس دارم می ذارم، آبی که توی جایگاه اسکیمر بود رو می تونم فقط با واژه کثافت تعریفش کنم، حالا قویترین باکتریها رو می خوام به سیستم تزریق کنم، چی بگیرم؟
و اینکه اون شقایق قرمزه درست می شه یا کلاً مرد؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ویرایش توسط Drax777 : 19th November 2014 در ساعت 10:43 PM
این اب معدنی که نام بردی تی دی اس ابش چنده؟ تا حالا با تی دی اس متر گرفتی ببینی؟
استفاده از اب معدنی باعث بالا رفتن کلسیوم تانک میشه حتما حواستون به این قضیه باشه اور دوز نکنید.البته فکر میکنم این اب معدنی ها حاوی سدیوم هم باشن که اونم باز مضر هست(این موردو زیاد مطمئن نیستم چون دقیق یادم نمیاد انالیزشونو)
در کل استفاده از اب معدنی زیاد ایده جالبی به نظر نمیاد و نیست
مدیاهارو کم کم در بیارین چیزی هم احتیاج نیست جایگزین کنید هر چند روز یکی دو کیلو در بیارین از باکتری زنده هم استفاده کنید کنارش که به سیستم شک وارد نشه میکرو باکتر 7 خوبه روزی 5 میل بزنید تو تالار دوستان زیادی مثل اقای نوروزی و اقا بهنام beh999 (باقیو حضور ذهن ندارم) هستن که مدیارو حذف کردن به البومشو سر بزنید مطالبشونو بخونید
تنها کاری که باید کنید قرار دادن اولویت برای خرید یه ست ro/di هست به نظر من جزوه واجباته اب شوره
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)