ریکی رو کی میتونم حموم ببرم سینی و کفی کشویی رو که هر روز اگه نکنم ولی هر دو روزی 1 بار تمیز میکنم ولی کل قفس ریز ریز بهش غذا میچسبه دیگه این باعث بیماری نمیشه ؟ ازطرفی هم شما گفتید ک تا رام شدن کامل نباید تکونش بدم ؟ نمیدونم بعضیا میگن با حموم بردن باعث رام شدن میشه بعضیا هم میگن ن باعث ترس بیشتر میشه. خودم با دومی بیشتر موافقم ولی پسر عموم چند وقت پیش خونمون بود میگفت ک پرندمو حموم ک بردم باهام بیشتر انس گرفت و ...... شاید اون اشتباه کنه
راستی ی چیز دیگه این درسته ک بعضی ها ب زور کاسکو ها رو میگیرن و اونقدر نوازشش میکنن ک رامم یشه و ترسش ریخته میشه ؟
ویرایش توسط attacker9626 : 3rd July 2014 در ساعت 05:23 PM
سلام دوست عزیز
برای رام کردن طوطی تون سعی کنید از روش های مبتدی و مخصوصا بی قاعده استفاده نکنید این همه کاربران با تجربه توی این انجمن هستند که شما با بهره بردن از آنها به رحتی به خواستتون
می رسید پس از روش حمام بهتره استفاده نکنید اصلا من با این صحبت که طوطی رو به حمام ببرید زود تر رام میشه بسیار مخالفم من تا الان متاسفانه
تجربه نگهداری کاسکو رو نداشتم اما ارم کلی صحبت می کنم.
رام شدن طوطی ها در کل بستگی به نوع مکان و رفتار صاحب و نا آرامی طوطی داره که وقتی طوطی هنوز کاملا ترسش نریخته رو به حمام ببرید یعنی حمام که نه درکل به مکان جدید منتقل کنید.
در طوطی یک استرس جدیدی نسبت به این مکان آغاز میشه امیدوارم متوجه حرف هایم شده باشید الان که کاسکوی شما خدا روشکر با راهنمایی همه کاربران داره از دستتون غذا میگیره و ترسش کم
تر شده با این حساب چرا شما قصد همچین کاری رو یعنی بردن به حمام برای زود تر رام شدنش دارید؟؟؟؟؟؟؟؟علامت سواله واقعا برای من شما همه راهنمایی دوستان
رو پیش ببرید مطمئن خواهیدبود که انتظاراتی که از کاسکوی خودتون دارید میرسید و دیگر نیازی به کارهای اثبات نشده نیازی پیدا نخواهد کرد.موفق باشید
ویرایش توسط kasku : 4th July 2014 در ساعت 01:43 PM
سلام خانوم
اینکه پرنده تون میتونه در قفس رو باز کنه بیاد بیرون اصلا خوب نیست . حتما حتما قفسش رو عوض کنین یا طوری در رو ببندید که دیگه نتونه باز کنه . ( البته با چیزی ببندید که جویدنش نه ضرر داشته باشه و نه هباعث ترس بشه )
ممکنه شما اصلا خونه نباشید و درب قفس رو باز کنه و بیاد بیرون و کاری کنه که باعث پشیمونی بشه . کاسکو ها بازیگوش هستن و ممکنه هر کاری انجام بدن . مثل قطع کردن سیم برق .
حتما تا الان دیگه چوب نشیمنش رو براش درست کردین . اما من اوایل که این اتفاق واسم افتاد . پیش خودم گفتم پرنده ام که بیرون اومده قبلا و تونستم بی دردسر داخل قفس ببرمش. الان اگه توی قفس باشه و من دست ببرم داخل و بخوام چوبش رو درست کنم ممکنه بترسه و اون زمان که تازه اومده بود خونه خیلی زود بود که با دست من روبرو بشه . من گذاشتم بیاد بیرون چوبش رو درست کردم و بعد قفس رو جلوش گذاشتم و رفت داخل قفس . این راه راحت تری بود واسه اوایل که من آورده بودمش خونه مون .
امیدوارم روزای خوبی رو با پرنده ات داشته باشی![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)