سلام به روی چشم یه چند بار امتحان کردم ولی نمیشه عکسها رو اپلود کرد نمیدونم جریانش چیه
هنوز زیر بالاش و دور گردنش پر در نیاورده چند روز اول به نظرم تخم میخورد و فروشنده اشنا بود گفت من این جوجه رو خودم غذا خورش کردم
چند روز اول تخم میشکست ولی الان فقط بادام زمینی و میوه جات میخوره تخمه نمیشکنه
همون سرلاک منظورم بود
هر کار کردم نمیشه اگه یه ایمیل برام بفرستین واستون میل کنم
سلام, 10 روزی هست کاسکو خریدم 1.5 سال سن داره و رامه,زن هارو بیشتر از مردها دوس داره و اصلا صدا نمیده برا زن ها, چرا ?
تو این مدت 3 ,4 کلمه یاد گرفته, و همش هم تخمه میخوره چرا? ممنون اگه با استفاده از تجربیاتتون پاسخ بدید
دوستان آیا اندازه جثه ی همه کاسکو ها با هم یکی است؟
یعنی کاسکوی 1 ساله با کاسکوی 5 ساله جثه اش یکی است؟
سلام.
خب حموم بردن هم در ابتدا کار اشتباهی هست قبلا هم گفته شد . حموم کردن به روش بردن داخل حمام دو ضرر داره یک ایجاد استرس و دو خراب شدن پرها به مرور در اثر فشار آب دوش . حالا اگر دوش حموم ایشون پخش کننده ریز مثل اسپری رو داره و قبلا اینطوری حموم کرده حرفی نیست ولی اگه مثل دوش های معمولی به طرف پرنده آب گرفتن من باز هم میگم حموم بردن اینطوری کار اشتباهی هست حتی اگه پرنده لذت ببره . ما نمیخواییم بنا به لذت پرنده باعث شیم پرهاش خراب بشن که. بنده نگفتم حتما دیگه اسپری کنند ، گفتم لطفا اسپری کنید و تاکید کردم حموم نبریدش .
سلام دوست عزیز . در ابتدا خیل خیلی مراقب پرندتون باشید . دوم اینکه بادام زمینی رو بهش ندین چون دادن زیاد بادام زمینی باعث تجمع چربی در کبد و در نهایت کبد چرب پرنده میشه که این خطر بزرگی برای پرنده هست .
سلام دوست عزیز . ابتدا تبریک بابت خریدتون .
معمولا وقتی علاقه داره به خانوم ها باید بیشتر باهاشون حرف بزنه چجوریه بیشتر علاقه داره و واسشون صدا نمیده ؟
تبریک میگم بابت به حرف افتادنش . خوردن تخمه هم به دلیل بد غذایی در مغازه بوده که کم کم و خیلی آروم باید غذاییش عوض بشه . تاپیک های مربوط به تغذیه کاسکو رو مطالعه کنید دقیق سوال بود مطرح کنید.
موفق باشید
سلام
1 و 5 ساله خیر کمی با هم تفاوت دارند . ولی وقتی طوطی رنگ چشماش سفید میشه و انتهای پرها از مشکی بودن میافته و پا ها رنگ روشن میگیره تقریبا جشه رشد کافی رو کرده دیگه رشد محسوسی نداره .
نه اصلا صدا نمیده, ولی وقتی من میرم جلو کمی صدا میده , به نظر شما تو 10 روز اول حرف زده یعنی گیراییش خوبه ? من جایی خوندم نوشته بود شاید 2 ماه طول بکشه بخواد حرف بزنه و چند کلمه ای بگه
تبریک میگم
کاسکو ها رو وقتی شکار میکنند در حالت خیلی بدی وارد کشور میکنند و چند هفته ای تو جعبه میمونند و تو این راه چیزی جز تخمه بهشون نمیدن و چون تخمه یک غذای چرب و خوشمزست طوطی بهش عادت میکنه و دوست داره تخمه بخوره و متاسفانه باور غلط ملت اینه که طوطی باید همیشه تخمه بخوره
شما باید سعی کنید غذایی طوطیتون رو به سبزیجات و میوه جات تغییر بدید تا در آینده مشکلی پیش نیاد
برای این کار هم شما روزی چند درصد از تخمه طوطی رو کم کنید و همیشه در اختیارش میوه و سبزیجات تازه قرار بدید تا گرسنگیشو با اونها جبران کنه
خیر کاسکو ها و کلا طوطی ها هم مثل انسانها دارای جثه های متفاوتی هستند
اما اگر منظورتون سن یک سالگی و 5 سالگی یک کاسکو واحده باید بگم خیر تغییر زیادی تو هیکلش ایجاد نمیشه
طوطی ها تا 3-4 ماهگی رشدشون کامل میشه و بعد از اون اینقدر رشدشون ضعیفه که به چشم نمیاد
حرف زدن تو چند روز اول ربطی به گیراییش نداره
طوطی اگر خجالتی نباشه و استرس نداشته باشه از همون ساعت اول هم شروع میکنه به حرف زدن
پف کردن پرها ممکنه به دلیل سردی هوا,استراحت یا این که میخواد کسی رو بترسونه باشه و یک چیز عادیه نگران نباشید
وقتی هوا گرم بشه میر تو لک و دمهاش تعویض میشن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)