سلام آقای وکیلی .
ببنید شما یه روز کامل رو در نظر بگیرید . به فرض 2 تا زمان یه ربع تا نیم ساعته حالا بستگی به خوده طوطی جلوش بشینیم و یک کلمه رو تکرار کنیم . این میشع اون ساعت آموزش دقیق . اما خب توی طول روز موقع انجام کار ها و رفت آمد هم با طوطی حرف میزنیم مثلا میایم میگیم سلام یا هر حرف دیگه . این تک کلمات برای طوطی جذاب میشه و تشویقش میکنه کلمات زبان مارو تکرار کنه . تکرار کلمات فقط مختص اون زمان دوتا یه ربع نیست بلکه هرجا میتونیم حتی یکی دوبار هم از دن قفسش رد میشیم تکرار کنیم در هر حال تا جذاب بشه براش و سرعت بگیره آموزشش .
موفق باشید
بله فرمایش شما درست و متینه و بنده هم متوجه منظور شما شده بودم اما نوشتتون کمی گنگ بود و ممکن بود دوستان فکر کنند منظور شما اینه که بشینن و قربون صدقه طوطی برن که این کاملا اشتباهه و همونطور که خودتون بهتر میدونید حرف زدن کاسکو رو خراب میکنه
هدفم از نقل قول کردن پستتون این بود که دوستان منظورتون رو واضحتر متوجه بشن
ممنون
آفرین درسته ... اما حرف شما این نبود .شما گفتید "من دفعه پیش هم گفتم نبرید حموم و ... لطفا دیگه حموم نبریدش " یعنی اینکه کلا این روش درست نیست .
ایشون همین روش رو هم کاملا امتحان نکرده ، این دوستمون میگه که من دوبار بردمش حموم و هیچ مشکلی نداشته و آروم بوده . با یه بار پریدن که نمیشه گفت کلا این روش رو نادیده بگیره . شاید سری آخر طوطی از چیز دیگه ای ترسیده باشه یا نحوه حموم کردنش نسبت به دو دفعه قبل تر تغییری داشته که طوطی رو ترسونده . میتونه روش های دیگرو امتحان کنه ، اما وقتی اینجوری یه روش رو رد میکنید کاربر فکر میکنه چه اشتباه بزرگی کرده . این روش کاملا میذاره کنار و بین دو تا روش دیگه بهترین رو انتخاب میکنه ...
سلام ایا همچین داروی برای درمان مناسب هست کسانی هستن از این دارو استفاده کرده باشن؟
Seealgen Soft
جهت پرکوری
- پرکنی کاسکو میزان مصرف: 5 میلی لیتر در 1 لیتر آب یا غذای نرم 1 بار در هفته
اندازه محصول: 100 میلی لیتری، 250 میلی لیتری، 500 میلی لیتری
سلام دوستان.
من برای کاسکوم سنگ کف دریا خریدم.
ولی مصرفش خیلی زیاده . طوری که هر یه روز درمیون یدونه را کاملاً میخوره؟
به نظرتون چی کار کنم؟
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)