سلام .من یه جایی خوندم وقتی صاحب کاسکو میره پیشش،کاسکو دمش رو تکون میده .این یعنی که کاسکو میخواد بگه از دیدن صاحبش خیلی خوشحاله.این درسته؟
سلام .من یه جایی خوندم وقتی صاحب کاسکو میره پیشش،کاسکو دمش رو تکون میده .این یعنی که کاسکو میخواد بگه از دیدن صاحبش خیلی خوشحاله.این درسته؟
سلام بله درسته دوست عزیز . این دم تکون دادن زمانی کاملا قابل رویت هست که پرنده شما رو میبینیه شروع میکنه کشیدن بالهاش و سپس دوتا کتفشو و بالهاشو به سمت بالا میبره و در همین جین که خستگیش به قول خودمون در رفت دمش رو هم تکون میده با سرعت به جپ و راست انگار داره میتکونه تا آشغال هاش بریزه
سلام دوستان.
کاسکوی من قبلاً که باهاش حرف میزدم در جواب سوت میزد ولی الان بعضی وقتها ته گلوش یه چیزایی میگه.
آبا نشونه ی به حرف آمدنش است؟؟
دوستان سلام چندتا سوال دارم؟
1. اینکه لازمه هرروز با کاسکو برای سخنگویی حرف زد؟ و روزی چندبار؟
2. در روز کاسکو چندبار پرآرایی میکنه و فرق پرآرایی با پرجوی یا پرکنی چیه؟ چون من نمیتونم تشخیص بدم و میترسم این پرآرایی پرکنی باشه؟ ولی در کف قفس فقط پرهای قاصدکی هست؟
3. دوبار پیش که کاسکو را بردم حموم ، قشنگ واستاد و حموم کرد ولی امروز که بردم و داداشم داشت آب میریخت پرید و اومد رو دستای من نشست.
4.میتونم هویچ و سیب و خرد کنم و با هم مخلوط کنم و بذارم براش؟ و آیا هندوانه براش خوبه که با این میوه ها مخلوط کنم. پرتقالم خیلی دوست داره. مشکلی ندارند این میوه ها؟
ببخشید که سوالام زیادشد ممنون میشم جواب بدید
سلام دوست عزیز . کمتر درباره پرکنی و پر آرایی دچار نگرانی بشید . خیلی موقع ها این نگرانی ها باعث اذیت شدن پرنده میشه .
. پاسخ ها:::
1: ببینید کاسکو برای شما هست و هیچ اجباری در کار نیست .یه کار خوب زمانی نتیجه خوب داره که تلاش کنید . شما هرچقدر بیشتر با کاسکو حرف بزنید زوتر به حرف میاد و هرچه فاصله بذارید برای تمرین ها خب سرعت آموزش پایین میاد . اینکه میگن ساعاتی رو باهاش جدی تمرین کنید و ساعات دیگه روز رو به صورت گفتار معمولی باهاش حرف بزنید برای اینه کاسکو تشویق بشه به اینکه زوتر به زبون خودتون بخواد پاسخ شمارو بده . در هیچ کاری هیچ لزومی وجود نداره مگر اینکه نتیجه خوب بخواهید . بعدشم فقط تکرار و بدون رعایت قاعده گفتن هم نتیجه مطلوبی نداره . باید با توجه به روش های آموزش سخنگویی (که در تاپیک های مربوطه گفته شده ) در ساعات مورد نظر به صورت درست باهاش کار کنید . البته زمان سخنگویی هم به آموزش شما و هم به پرنده بستگی داره ، اما هیوقت نا امید نشید و اگه زمانش کمی دیر شد ، شما تلاش خودتون رو بکنید . رمز موفقیت : ( تکرار درست ) و (صبررررررر) هست .
2: دقیق نمیشه گفت چند ساعت در روز ولی زمان زیادی هست که کاسکو به پر آرایی مشغول میشه . توی پرجوی پرنده دائما به یک نقطه از بدن گیر میده اما پر آرایی پرنده سعی میکنه تمام پرهای بدن رو مرتب کنه .
3: دفعه پیش هم گفتم کاسکو رو حمام نبرید . آروم از اسپری استفاده کنید . دلیل پریدنش هم استرس و ترسه . لطفا دیگه حموم نبریدش.
4: بله میتونید مخلوط کنید و خودشم میخوره . درباره هندوانه خب خیلی کم باید مصرف بشه مثلا دو روز در هفته به اندازه دو بند انگشت . خیر مشکلی نداره .
موفق باشید
توضیحات لازم رو جناب vestlife خدمتتون دادند اما بنده در مورد تفاوت بین پر کنی و پر آرایی خواستم توضیح مفصلتری بدم
پر آرایی رو همه طوطی سانان انجام میدن به این صورت که در ساعاتی از روز چربی رو از غذه چربی در نزدیکی دم گرفته و بین تمام پرها تقسیم میکنند,پرهای دم و سینه و گردن و شاه پر ها و .... جزو پرهایی هستند که در پر آرایی مورد توجه طوطی قرار میگیره,در پر آرایی هیچ پری توسط طوطی کنده نمیشه,اگر گاهی اوقات میبینید در پر آرایی پرهای قاصدکی یا پر اصلی یا حتی شاه پر در منقار طوطی قرار داره به این دلیله که اون پر سست شده و به منقار طوطی چسبیده و با 1-2 بار مشاهده نمیشه تشخیص داد که طوطی داره پرکنی میکنه.
در پر جوی طوطی شروع میکنه به جویدن سر پرها,بعد از چند روز پرهای طوطی حالت خراب و بریده بریده به خودش میگیره و کاملا مشخص میشه
اما در پرکنی طوطی از یک نقطه از بدن شروع به کندن پرها میکنه,وقتی طوطی شروع میکنه به پرکنی ظرف چند روز یک نقطه از بدنش خالی از پر میشه و پرهای قاصدکی کاملا نمایان میشن و در این دوران کف قفط طوطی همیشه پر است از پرهای خاکستری روی سدن.
افتادن روزی 1-2 تا پر از بدن طوطی کاملا طبیعیه و جای نگرانی نداره اما اگر دیدید برای چند روز متوالی پر زیادی کف قفس ریخته دلیلش میتونه پرکنی یا تو لکی باشه که باز هم برای تشخیصش چند روزی زمان نیازه.
اگر طوطی تو لک بره باز هم هیچ قسمتی از بدن خالی از پر نمیشه اما پر زیادی در طول روز از تمام قسمتهای بدنش میریزن.لخت نشدن هیچ قسمت از بدن در دوران تولکی تفاوت بین پرکنی و تولکیه.
سلام خسته نباشید
یه جوجه کاسکو 3 الی 4 ماه دارم تازه غذا خور شده بود که 2 روز پیش دیدم خوراکش کم شده دوباره الان دارم غنچه میدمش چکار کنم بهتر باشه ؟؟؟
در ضمن یه ناخنش انگاری شکسته یا کنده شده امکانش هست دوباره در بیاد ؟؟؟؟
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)