امروز براش مولتی ویتامین تابرنیل خریدم.
و نکتون msa . آیا خوبه و نحوه مصرفشو بهم میگید؟
امروز براش مولتی ویتامین تابرنیل خریدم.
و نکتون msa . آیا خوبه و نحوه مصرفشو بهم میگید؟
تابرنیل بصورت محلول خوراکی قابل حل در آب یک محصول مناسب برای رفع کلیه احتیاجات پرندگان می باشد که دارای ترکیبات متوازن و نحوه مصرف آسان می باشد . تابرنیل به آب آشامیدنی اضافه می گردد و روزانه 1یا2قطره در آب بریزید.اما راجع نکتون اطلاعی ندارم.....باتشکر
سلام . اگه میوه و سبزیجات و غذاهای دیگه رو خوب میخوره سعی کنید تخمه براش زیاد نذارید . بادام یه دونه کافیه .
اگر احساس میکنید به طور غیر طبیعی به غذا خوردن تمایل داره و مدام دنبال غذا میگرده ، مدفوعش رو چک کنید اگه حجمش خیلی زیاده و یا اسهال هست خبر بدین . البته مدفوع صبح که معمولا حجمش زیاد هست رو در نظر نگیرید .
نه مدفوعش خوبه و مشکبی نداره !! فقط کلا داره میخوره !! ساعتی یه بار بازیگوشی میکنه جدود 10 دقیقه بعد دوباره شروع میکنه به خوردن !!
کلا فک کنم نمیدونم کی سیر میشه !! معدش ته نداره لامصب !!!!!!!! ورشکستم کرد![]()
سلام
دوست عزیز نکتون را در آب حل نکنید. یک گرم برای 3 پرنده کفایت می کند. یعنی شما باید یک گرم از نکتون را وزن کنید و سه بخش کنید و در سه روز مصرف کنید. طریقه مصرف هم این است که نکتون را به غذای نرم اضافه کنید. مثلا یک تکه سیب را برداربد و نکتون را روی آن بریزید و در اختیار پرنده قرار دهید.
در ضمن طوطی شما کم بود وزن دارد نیاز به پروتئین بیشتر دارد تا خدای نکرده سینه اش تیغه نکند.
منظورتان از مولتی ویتامین تابرنیل مکمل توتال است؟
عذر خواهی میکنم شما بر چه اساسی میفرمایید این طوطی کمبود وزد دارد؟؟؟سلام
دوست عزیز نکتون را در آب حل نکنید. یک گرم برای 3 پرنده کفایت می کند. یعنی شما باید یک گرم از نکتون را وزن کنید و سه بخش کنید و در سه روز مصرف کنید. طریقه مصرف هم این است که نکتون را به غذای نرم اضافه کنید. مثلا یک تکه سیب را برداربد و نکتون را روی آن بریزید و در اختیار پرنده قرار دهید.
در ضمن طوطی شما کم بود وزن دارد نیاز به پروتئین بیشتر دارد تا خدای نکرده سینه اش تیغه نکند.
![]()
نه منظروزم کمپلکسه.سلام
به نظرتون چیکار کنم که پروتئین بگیره
سلام مجدد خسته نباشید . کاسکو موقع پر ارایی که در طول روز انجام میده اگه چشمهاش به حالتی باز بسته بشه مورد داره ؟ یه جورایی مثلا نازش میکنی لوس میکنه خودشو چشماش همونحوری میشه !ممنون
تشکر اقای وکیلی .نگران بودم . زنده باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.