آقا من میخوام بخوابم !!!
اما این همچنان داره میخوره !!!!
چراغ و خواموش کنم برم بخوابم ؟؟؟
یا بزارم بازم بخوره و بعد از خوردنش برم بخوابم ؟؟؟![]()
آقا من میخوام بخوابم !!!
اما این همچنان داره میخوره !!!!
چراغ و خواموش کنم برم بخوابم ؟؟؟
یا بزارم بازم بخوره و بعد از خوردنش برم بخوابم ؟؟؟![]()
سلام . اگه میوه و سبزیجات و غذاهای دیگه رو خوب میخوره سعی کنید تخمه براش زیاد نذارید . بادام یه دونه کافیه .
اگر احساس میکنید به طور غیر طبیعی به غذا خوردن تمایل داره و مدام دنبال غذا میگرده ، مدفوعش رو چک کنید اگه حجمش خیلی زیاده و یا اسهال هست خبر بدین . البته مدفوع صبح که معمولا حجمش زیاد هست رو در نظر نگیرید .
سلام عرض میکنم به تمامی دوستان پارسی پتی.خسته نباشید خدمتتون که عارض باشم کاسکوم با اینکه بیشتر وقت رو با مادرم میگذرونه کم تر با مادرم جوره . دلیلش از نظر من پوشش ظاهری جنس مذکر و مونث باشه !؟ یا این احتمال شبها موقع خواب پارچه رو که میندازه رو قفس ناراحت میشه ؟ بال کاسکوم یکم بهم ریخته هست و نامنظم . خوب میشه ؟استرس نداره دیگه عادت کرده به ما . خدمتتون که عرض کنم دو بال اصلی که انتهای بال ها قرار میگیره بهم چسبیده نزدیک به 4 ماهی هست که این طوری هست ولی کاملا مسلط به پرواز و فرود هست .واسه بالش راهنمایی کنید .و الان بیشتر وقتش بیرون قفس هست . سایز خونه کاسکوم از روزی که اومد پیشمون 1033 هست و بیشتر اوقات بیرونه .برای خریداری قفس یه سایز خوب و همراه فی بهم بدین ممنون میشم . ممنون از راهنمایی شما عزیزان
سلام
یه سوال کلی داشتم
به کاسکو هم مربوط میشد اینجا پرسیدم
وقتی سمت ماده میری چرا نر پرخاشگری میکنه و سرصدا میکنه؟
علت تعرض نر چیه؟
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)