سلام ممنون سپیده جان از اینکه اینقدر سوالها را شفاف و مرحله به مرحله جواب میدهید!
بله روی قفس باهاش تمرین رو دست آوردن انجام میدهم و از تیغه دست استفاده می کنم در ضمن اون تشویقی اول را هم برای آشنایی بیشتر بهش میدم. به نظر شما دو روز تو هفته برای رو دست آوردن کافیه؟سنش هم حدود چهار تا پنج سالش هست! برنامه غذایی هفتگی در چهار وعده صبح -ظهر عصر-شب می تونید برام بنویسید؟ با تشکر فراوان
سلام دوستان
عکس کاسکویی که تازه خریدم رو میذارم میشه لطف کنید بگید چند سالشه؟
![]()
سلام به اساتید.
بازم با مشکل اومدم. شرمنده.
مانی از امروز صبح گلاب به روتون مدفوعش همراه با اب خیلی زیاده.تقریبا نصف روزنامه که 3 لا هستش خیسه.
اگه ممکنه راهنماییم کنین.
اشتهاش خوبه. همه چیز میخوره. حالت غیر طبیعی نداره.
بازم ممنون
مبارک کاسکوی خیلی قشنگ سرحالی
سلام خواهش می کنم . اگه روی قفس تمرین می کنید نباید ارتفاع طوطی از شما بیشتر باشه . که برای بردن دستتون به سمتش مجبور بشید دست رو بالا نگه دارید . اگه ارتفاع طوطی از شما بیشتر باشه تسلط بیشتری روی شما داره و امکان گاز گرفتنش بیشتر هست
از تیغه دست استفاده نکنید بهترین حالت برای گاز گرفتن طوطی همین حالته . از ساعد دست استفاده کنید . یعنی طوطی بیاد روی ساعد دست شما یا اگه بازم گاز گرفت کمی بالاتر از ساعد . دستتون رو مشت کنید به سمت پایین . و بعد ساعد رو ببرید سمتش . تا شانس گاز گرفتنش کمتر باشه . البته الان نه . بعد از انجام مرحله دنبال کردن دست شما برای غذا که توضیح دادم قبلا
پس فقط یه دونه تشویقی قبل از تمرین کافیه
فعلا برای روی دست آوردن تلاش نکنید . فقط تو دستتون غذا رو نگه دارید که بیاد دنبال غذا . چند روز این تمرین رو انجام بدین که طوری که طوطی خیلی راحت برای گرفتن غذا دست شما رو هر جهت که نگه دارید دنبال کنه . بعد برای روی دست آوردن میگم چی کار کنید
نه من نمی تونم برای طوطی شما برنامه غذایی بنویسم . شما همه غذاهایی که برای طوطی امن هست رو امتحان کنید . هر طوطی یه غذایی ممکنه داشته باشه . ممکنه غذاهایی که من میگم یا فرد دیگه ای پیشنهاد میکنه نخوره . شما خودتون باید با توجه به غذاهایی که دوست داره و مورد نیازش هست براش یه برنامه غذایی درست کنید . فعلا غذاهایی که گفتید خوبه مشکلی نداره به جز مواردی که گفتم کمتر در اختیارش بذارید و یا اصلا ندید ، این تاپیک رو مطالعه کنید :
http://www.parsipet.ir/forum495.html
و مواردی که فکر میکنید در اختیارش نذاشتید تا حالا ، امتحان کنید و بعد می تونید یه برنامه ریزی برای وعده های غذاییش داشته باشید . هرچند که بعضی اوقات طوطی ممکنه علاقش به یه غذا رو از دست بده پس همیشه نمیشه روی برنامه ریزی غذا در اختیارش گذاشت . همیشه جایگزین داشته باشید .
ویرایش توسط sepideh : 7th August 2013 در ساعت 07:13 PM
سلام .با توجه به این عکس ها ، در مورد سنش با آقای محمد رضا موافقم .
قفسش انگار روی زمین هست . بهتره روی زمین نباشه . بذارید روی میز یا جایی که طوطی تقریبا هم سطح شما باشه .
سلام . امروز چه غذایی خورده ؟ یعنی بهتره بپرسم دیروز چه غذایی خورده ؟
اگه تغییری تو حالاتش نمی بینید روز بعد اصلا بهش میوه و سبزیجات ندید میتونید فقط تخمه بدین برای یه روز . تغییرات مدفوعش رو ببینید . بعد نتیجه رو بگید
سلام
میخواستم بپرسم تغییر جای طوطی با قفس پشکلی نداره تو روز ؟ یعنی شبا یهجا باشه روزا یه جای دیگه ؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)