ممنونم از لطفتون خواب ظهر هم برایش واجبه روشو بندازم یا نه نیازی نیستش ؟ برای غذاش وعده صبح و دانه روغنی در نظر گرفتم عصر و سبزیجات و میوه خوبه؟
ممنونم از لطفتون خواب ظهر هم برایش واجبه روشو بندازم یا نه نیازی نیستش ؟ برای غذاش وعده صبح و دانه روغنی در نظر گرفتم عصر و سبزیجات و میوه خوبه؟
سلام.کاور بیشتر برای شب که پرنده ساعت طولانی میخوابه استفاده میشه تا پرنده دچار شوک به دلایل مختلف مثل خاموش روشن شدن برق نشه و از طرفی به ساعت خوابش عادت کنه و برای استراحت کوتاه مثل ظهرها آنچنان نیازی نیست.هرچند انداختنش هم مشکلی ایجاد نمیکنه.از دانه های خشک که چربی بالایی دارن زیاد استفاده نکنید.بجاش از حبوبات آب پز بیشتر استفاده کنید.تخمه،گردو،پسته و امثالهم بشدت چرب هستن و مضر.
دقیقا باعث کبد چرب میشه در مرور زمان . از تمامی حبوبات میشه استفاده کرد ؟ چون من نخود و لوبیا رو در نظر داشتم همراه بلال بعد برای تامین کلسیم کاهو و هویج و کلم خوبه ؟ صدای زامبی در میاره :دی![]()
لطفا از نقل قول استفاده کن دوست عزیز.من پیشنهاد میکنم از نخود استفاده نکن.از لوبیا،عدس و ماش به صورت جوانه یا آبپز میتونی استفاده کنی.بلال بسیار مفیده.کاهو بهتره برای کاسکو استفاده نکنی.هویج،کلم،فلفل دلمه،کرفس و توت فرنگی بسیار مفیده.
ممنون از راهنماییتون بسیار عالی بود . آروم شد یه عکس از نمای نزدیک میزارم که نظر بدین![]()
سلامی دوباره
آقا این گلی ما که قار میزنه انگار مثل یه ادمی که گلوش گرفته خ...ط داره انگار این در حال قار معمولشه مثل صدای زامبیسرما نخورده باشهه
سلام به همه
میخواستم بدونم قیمت کاسکو چشم طوسی حلقه پا و وحشی الان در چه حدودی هستش اگر اطلاع دارید لطفا بگید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.