سلام سپیده خانم پس هفته ای یک بار میبرمش حموم دیروز کمی تنها مونده بود این یه دونه پرش افتاده بود کف قفس
![]()
خوش به حالتون من ارزومه طوطیم دوباره شروع به خوندن و حرف زدن کنه![]()
سلام به همه دوستان عزیز.1 برنامه جالب تو تلویزیون دیدم گفتم شما دوستانهم لذت ببرین
لینک زیر و باز کنین بعد 1 کاسکوامازون هست روش کلیک کنین تا برنامشو ببینین.
جزو 10 تا سوپر استار المان شده. راستی اسمش جاکو هستش. امیدوارم خوشتون بیاد.
![]()
ویرایش توسط hsoonheb : 14th January 2013 در ساعت 09:48 PM
دوست عزیز لطفا کلیپ رو توی آپارات آپ کنید و سپس این جا قرار بدید
با سلام به همه دوستان عزیز
این طوطی پرکن ما تو اون قسمت که پوستش معلوم بود چندتا پر جدید درآورده که خدارو شکر کاریشون نداره و هنوز نکندتشون
به قول سپیده خانم باید اول خودمون سعی کنیم به پرکنیش فکر نکنیم ممنون سپیده خانم
سلام.دنی حدودا سه هفته است که میذاره نازش کنم.در قفسو که باز می کنم میره کف قفس که نازش کنم بعد دستمو که می برم سرشو خم می کنه.منتها با یه صدای کوچیک یا حرکت اضافه سریعا جابه جا می شه و می ترسه ولی خیلی نوازشو دوست داره.(ما توی خونه دو نفریم دنی فقط با من خوبه از شوهرم میترسه حتی از دستش غذا هم نمیگیره).حالا می خوام بدونم باید چی کار کنم بیاد روی دستم ؟یک ماه شده بیرون نیاوردمش چون همون طور که قبلا گفتم وقتی میومد بیرون روی چوب روی قفسش دو روز همون طور بیرون بود و نمی رفت توی قفسش.
سلام . خیلی عالی پیش رفتی خیلی . عیبی نداره اگه با شوهرت ارتباطش خوب نیست . اول به یکیتون اعتماد کنه بعد شوهرت هم می تونه کارهایی که شما انجام دادی روانجام بده .
الان از دستت غذا میگیره هرجا باشه ؟
این کلیپ رو ببین اگه اینو بلد باشه یا بتونی یادش بدی خیلی عالی میشه چون کلا طوطی شما تو قفسه . آموزش رو تو قفس شروع کنید بهتره
http://up.parsipet.ir/do.php?downf=13275443041.zip
یه کلیپ دیگه هم هست که با چوب نشانگر هست ولی هرچی سعی کردم آپلود نشد . اونم حتما میذارم .که ببینی . در کل هدف اینه که طوطی برای گرفتن غذا بیاد دنبال دست . اگه بلده که بریم مرحله بعد
اینم کلیپ بعدی :
http://www.mediafire.com/?v2g233iduuxkzp7
فقط یه نکته اینکه باید با نرم افزار KM player ببینید یا REAL player
ویرایش توسط sepideh : 24th January 2013 در ساعت 12:15 AM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)