البته منظورم فلفل تند بود
البته منظورم فلفل تند بود
من پیشنهاد می کنم تمام این مواد خوراکی رو خودتون هم جلوی کاسکو بخورید و نشون بدید که از خوردنش لذت می برید. خیلی چیزا رو وقتی می بینن ما انسان ها می خوریم دوست دارن که بخورن یا امتحان کنند.
تمام میوه ها و سبزیجات رو حتی از توی ظرف اون بردارید که متوجه بشه چیزای خوبی هستند .
ممنون از راهنماییتون این راهم امتحان کردم نگاهم میکرد ولی بازم فرق زیادی نکرد متاسفانه ولی نظر خوبیه
به طور کلی همه ی راه هایی که امتحان می کنید باید تداوم داشته باشه. و با یک بار انجام دادن و نتیجه نگرفتن نا امید نشید.![]()
سلام.شرمنده اینترنت نداشتم .
خب دوستان کاملا راهنمایی کردن . من فقط درباره حموم بگم.
معمولا اگه مدت زیادی حموم نبرید ، پرای کرکی که شما نشون دادین تو عکس ، بیشتر میریزه .ولی اصلا غیر عادی نیست . پس اگه این پرها رودیدین داره میکنه یا تو منقارشه ، نترسید .
درباره حموم :
معمولا طوطی های پرکن مخصوصا اونایی که پرکنیشون شدیده موقع پر آرایی طبیعی ممکنه پر بکنن . واسه همین بهتره فرصت کمی برای پر آرایی داشته باشن .یعنی بعد حموم اگه تلاشی واسه خشک کردن خودش نمیکنه مهم نیست . اتفاقا به نفع شما هم هست . اگه فقط همین پرها هستن یعنی همین پرهای کرکی . مشکلی نیست هفته ای یه بار حمومش کنید . چون حتی حموم نبردن زیاد هم باعث میشه زیاد پرآرایی کنن و این خوب نیست . ولی اگه خیلی می ترسید یعنی تا حدی که قار بزنه و اینا نباید حموم می کردین .
درباره غذاش :
که باز بچه هاتوضیح دادن ولی من یه چی دیدم تعجب کردم .دقیقا چه تخمه ای میدین بهش ؟؟تخمه آفتابگردانی که رنگ شده وشور هم هست ؟؟ چیزی که من کف قفس و تودست شما میبینم تخمه ای که ما می خوریم . درسته ؟؟ تخمه طوطی تخمه خام آفتابگردان هست نه تخمه ای که میخوریم .
پوست موز رو خوب خوب بشورید
فلفل اذیتش نمیکنه ولی ممکنه حساسیت داشته باشه . یا ممکنه باعث خارش پوستش بشه که بهتره تو این شرایطش بهش ندین یعنی ریسک نکنید
ویرایش توسط sepideh : 8th January 2013 در ساعت 09:13 PM
سلام به همگی
دوست عزیز نگران نباش خوب میشه. مانی منم همین طوری شده بود و الان خوب شده. 1 مقدار براش وقت بیشتر همراه با محبت کردن و اینکه براش کاغذ لوله کن بزار براش و وقتی حموم میبری 1 بار هم با مخلوط اب و سرکه سفید خیسش کن و دوباره بشورش.
من این کارو انجام دادم جواب داد.
بازم نظر اساتید محترمچی باشه.
در کل وقتی وقت بزاری خودت بهتر متوجه کمبود ها ی کاسکو میشی.موفق باشی. ایشا ا.. حالش خوب بشه
سلام . ممنون پیشنهادتون عالیه ولی روی کاسکوی ایشون فکر نمی کنم تاثیری داشته باشه . چون کلا از اسپری شدن خاطره خوبی نداره و این روش واسه همه طوطی ها جوابگو نیست . بهتره از این روش استفاده نکنه . بهترین کار همونطور که گفتید این هست که وقت بیشتری بذارن و ارتباطشون رو با طوطی بهتر کنن
ممنون
سلام خوشحالم که الان اینترنتتون دوباره وصله خدارو شکر
در مورد حموم بردنش اصلا قار نمیکشه سپیده خانم تخمه اشم خامه
میشه به جای حموم بردن از روش اسپری کردن آب استفاده کرد اصلا فعلا نبرمش حموم تا پراش کامل در بیاد یا اسپری کردن آب نمیتونه تمیزش کنه؟
به نظرم از این تخمه های رنگ شده اومد
نه لزومی نداره . اگه به همین مدل حموم کردن عادت داره دیگه مدلش رو عوض نکنید .بالا هم گفتم اگه از اسپری کردن خاطره بد داره دوباره این استرس وارد نشه بهتره .
بعضی از طوطیها هم ازاسپری کردن آب بدشون میاد یکیش طوطیه من.
نظر من اینه که تغییر ندین مدل حموم کردنش رو .
سلام صبح بخير اين كامي من اين روز ها خيلي پر سرو صدا شده اواز ميخونه جيغ ميكشه بعدش ميحرفه حوصله ام رو سر ميبره چيكار ميشه كرد ؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)