سلام
آدرس بیمارستان دامپزشکی تهران
مسیر غرب به شرق بزرگراه صدر. خروجی کامرانیه
نیاز به وقت قبلی نیست ولی تماس بگیرید که مطمئن بشید دکتر توی بیمارستان باشند
شماره تماس 2151
دکتر از ساعت 6عصر تا 9شب معمولا هستند
برای چوب زیر پاش از ابزار فروشی ها چوب دسته بیل یا دسته تی بگیرید. چوب دسته تی بهتره
سلام.نمیدونم از کجا شروع کنم ولی امروز که رفتم خونه دیدم بابام یه کاسکو خریده و متاسفانه چشمش از سفیدی زده اونورتر (( بماند دعواها و کلکل هایی که داشتیم سرش))
میگه از تو دست خریده و فروشنده گفته 5-6 کلمه حرف میزنه و از سر ناچاری و پول لازمی فروخته.
تو ماشین طرف دست میکشیده سر کاسکو
از نظر ظاهری سالم هست. ولی میخوام بدونم ایا رام هم که باشه و چشماش یکم زرد باشه و قبلا هم چیزی یاد گرفته باشه باز میشه چیزی یادش داد یا نه؟؟؟
عکس رو میگیرم به زودی.
میخوام بدونم از کجا میتونم بفهمم رام هست.؟؟؟
تا فاصله نیم متری که میشینی بدون حرکت باشی صداش در نمیاد ولی تا مثلا سر رو تکون بدی یکم بسته به اندازه حرکتت صداش در میاد.
فعل قفس عروسم رو گذاشتم پیشش تا یکم اخت بشه بعد برش دارم ببرمش جای دیگه.
چشماش از پایین زرده -یکم سفید- و بعدم مشکی.
((البته احساسم میگه طلایی هست))
تا چند روز کاری به کارش نداشته باشم؟؟؟
برای رام کردنش چه کنم؟؟تا حرف زدنش.(الان براش نوار بذارام تا یاد بگیره تاثیر داره؟)
بالای نوکش یه چنین سفیدی داره.
چه کنم
سلام مجدد
اگه رامه كه هيچ اما اگه رام نيست بهتره 2 تا 3 هفته فقط جاش رو تميز كنيد و براي آب و غذا پيشش بريد.(صفحه هاي قبل رو حتما مطالعه كنيد)
اول بايد رام بشه بعد سخنگو(پس اول از چشمش عكس بزار تا ببينيم نتيجه اي داره يا خير)
براي خط هاي منقارش كاملا طبيعيه چون زماني كه منقارشون رو به ميله هاي قفس يا چوب نشيمن ميكشند اين خط ها ايجاد ميشه و براي از بين بردنشون بايد از رژيم غذايي حاوي كلسيم استفاده كنيد.
این عکس ماله خود سایتتون هست که عکس هاشو پایین گذاشتم.
شب اول هم از دستم غذا گرفت هم گذاشت سرشو بخوارونم.
منم دیدم چون رامه یکم بیشتر باهاش بازی کنمو غذا بدم و سرشو بخوارونم تا زودتر بهم عادت کنه.(چون وقتی میرم طرفش یک قرقرقر میکنه ولی نسبت به اول خیلی کم شده و تا دستمو میگیرم طرف سرش خودش سرشو میاره پایین)
الان چند تا سوالم اینه که : 1- چطوی حمومش کنم چون وقتی میخوارونمش روی دستم یه لایه خاک مانند میاد
2- برای منقارش چی بهش بدم تا بهتر شه؟
3-کی شروع به حرف زدن میکنه (اگه بلد باشه؟) (اگه نباشه چطوری شروع کنم؟و از کی؟)
عکس ها هم بدون فلاش هست ولی نمدونم شاید نور اطرافم توش تاثیر داشته
احساس میکنم کمی هم بد غذا هست. فقط تخمه میخوره
با اب پاشم امروز یکم خیسش کردم.ارومتر شده
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)