یه سوال دیگه
این میوه درخت کاج هستش.از اون به عنوانه اسباب بعضی* می*تونم استفاده کنم؟
اگه می*شه بگید کدومشون خوب؟
اونایی که کامل باز شده یا باز نشده؟
وقتی* اوردم خون باید اول چیکار کنم که ضد عفونی بشه؟
آخه دیروز دیدم دست یکی* از توتی**ها کاج بود واسه همین گفتم
همه این مشکلات در بدو ورد کاسکو به منزل شما طبیعیه...باید بهش مهلت بدید تا به همه چیز عادت کنه
همین که خیلی از غذا ها رو میخوره خیلی خوبه و برای معرفی غذا های جدید بهش عجله نکنید.به هیچ عنوان نباید استرس بهش تحمیل بشه
از 1 ماه آینده خواهید دید که به مرور و با احتیاط میوه های و سبزیجات تازه و جدید رو یکی یکی آزمایش میکنه ... مثل ما انسان ها هرکدومشون سلیقه خاص خودشون رو دارن و این احتمال هست که یک کاسکو از طعم مثلا یک میوه یا سبزی بسیار بدش بیاد و هرگز لب نزنده بهش
فقط تمیز باشه..همین
دوستان این ۲ تا بلی که از همه بلند تر هستش نمیدونم فکر کنم بهش میگم شاه پار
این ۲ تا یه جورییی تیک تیک شده.انگار که مثلا خورده شده.می*خوام بدونم مشکلش چی*؟
باید چیکار کنم که درست بشه؟
اینم عکس
![]()
سلام
پرها به خاطر جا به جایی خراب شدن اما بهتره که این پرها اصلاح بشن چون این یکی خیلی خراب و ممکنه طوطیتون باهاش ور بره ، اگر خودتون وارد نیستین با توجه به صحبتهاتون خودتون اینکار رو انجام ندید و بذارید به عهده دکتر یا یه شخص با تجربه.
کلا از اول که خریدید پرهاش رو زدید یا نه؟
در ضمن اگر اسباب بازیش رو میندازه تو اب ، اسباب بازی رو خارج کنید و اب تازه براش بذارید.
پر هاشو اصلا نزدیم.منم وارد نیستم .اگه می*شه یه جا آدرس بدید که ببرم و برام این کارو انجام بدم.
ما شرق تهران هستیم
من خودم میخواستم پرهای هانی رو بزنم میبردم پیش دکتر برهانی کیا( بیمارستان کامرانیه) ، هر جا که میبرید پرهاش رو بزنه نذارید 2 تا پر اول رو نگه داره بقیه رو بزنه بگید 5 یا 7 پر اول رو بزنه. در ضمن یه حوله رنگ روشن هم همراهتون باشه که طوطی رو با اون حوله نگه دارن .
در ضمن هر وقت که طوطیتون رو از قفس خارجش کردید چوب نشیمنش رو هم عوض کنید این چوب نازکه یه چوب به قطر 2/5-3 سانت برای طوطیتون قرار بدید.
ویرایش توسط HONEY : 28th April 2012 در ساعت 02:42 PM
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)