سلام دوستان
قبلا گفته بودم که گذاشتم کاسکو گازم بگیره دردم نداشت الان خیلی ساکت هست فعلا چنتا کاج دادم بهش تا بازی کنه بازی هم میکنه خوردشون میکنه دیگه چیکار باید انجام بدم مشکلی هم که هست اینکه تو قفس نمیخواهد بمونه و وقتی هم میکنمش تو قفس انگار قهر میکنه ساکت یکجا میشینه
راستی کاسکو رام هیچ صدایی از خودش در نمیاره ؟
کاسکو من خیلی ساکت هست میشه گفت توی این چند روزه فقط 3 بار سوت زده اصلا هیچی نمیگه چرا؟
دوستان میشه لیستی از ویتامین ها و اسباب بازی هایی که لازم هست برای کاسکو بگذارین
جسارتا خیلی واضح مثلا بسته ...که تو فروشگاه اقای اژیده هست
جسارت شد ببخشید :smile (177):
سلام دوستان.آیا کاسکو انگل داره؟من صبح معمولان پنجره اتاقمو باز می*کنم و به قفس کاسکو جدا رسیدگی می*کنم.اما حساسیت تنفسی بسیار بدی گرفتم به همین دلیل دیگه نمیتونم تا مدتی* تو اتاقم بذارمش،الان تو سالن و بسیار بابت اینکار ناراحتم چون تا ۲ روز تنش میلرزید حتا غار هم کشید.غذاش هم کم شده.دکتر بمن گفت فقط طوطی**ها انگل دارن.من چون طوطیم عادت داره صبح*ها بیاد بیرون و بال بزنه یه نفس تمام اتاق ۱۲متریمو پر پرز و پر می*کنه.من خیلی* هارو دیدم کاسکوشون تو اتاق پس چرا وضع من این شده شماها چکار می*کنید؟دستگاه تصفیه دارید؟یا کار خاصی* می*کنید؟باز هم بگم نظافت کاسکو من هیچ ایرادی توش نیس من حتما بهش رسیدگی می*کنم هر روز روزی ۲بار.در ضمن ۲ تا سوال دیگه هم دارم.من مولتی* ویتامینه کودکان میدم بهش الان ۳روزه ضرر داره؟قطعش کنم؟ و یه سوال دیگه همه میگن کاسکوها باهم فرق دارن اما یه*چیزی که من توشون دیدم و مشترک بوده اینکه معمولان بیشترشون سرو صدا زیاد دارن کاسکو دوست من به هیچ عنوان نمیخوابه اما کاسکو من از ۱۲ ظهر تا ۷ عصر حتما میخوابه!!!به نسبت بقیه کاسکوها جدا سرو صدا نداره قبلان زحمت میداد به خودش انواع سوت هارو بزنه اما الان فقط روزی یه بار یا دوبار کوتاه سوت می*زنه من تمرین سخن گویی رو هم باهاش شروع کردم.جواب میده بهم اما نه چندان شبیه لغتی که بهش میگم.در ضمن من ۴ ماه دارمش الانم یکم آروم تر شده جوری که با دست یاد گرفته غذا بگیر حتا می*تونم به پاش دست بزنم ولی* نه زیاد میاره جلو غذا بگیر ه.ممنون میشم راهنمایی* کنین.
سلام به همه سعي كردم چند تا عكس از پر هايي كه افتاده بزارم اگه خوب نيست ببخشيد اين آپلود سنتر هي پيغام ميداد حجمش نبايد از 100تا بيشتر باشه اين شد كه اين جورييه
در باره اين عكس بايد بگم از پرهايي كه افتاده فقط 2 تاش رو ديدم كه اين حالتي باشه يعني ريشه داشته باشه درضمن توجه كنيد كه نوك پر قبلا قطع شده
اما اين عكس تقريبا تمام پرهايي كه افتاده و من تا به حال دقت كردم اين حالتي بوده بدون ريشه و قطع شده
عكس آخر هم يه نمونه از پر هاي ريزش هست كه همشون همين طوري بودن احتمالا مال پشت سرشه چون از قسمت ديگه اي از بدنش پر نريخته
خيلي متشكر
احساس كردم عكس دوم خيلي واضح نيست دوباره سعي كردم اميد وارم اين دفعه بهتر بشه
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)