دوست عزيز مواد تشكيل دهنده توپ پينگ پونگ سمي هست مخصوصا از داخلش .
ممنون دوست عزيز اما همين مطلب رو چند صفحه قبل من مطرح كردم...حتي گفته بودم كه تابش آفتاب روي پوست موجودات ، چه انسان و چه حيوان باعث ميشه كه در بدن توليد ويتامين d بشه و اين ويتامين بسيار به جذب كلسيم كمك ميكنه...گفته شده بود در فصل تابستان زماني كه طوطي ها رو حمام مي بريد بعد از حمام بد نيست نهايتا 7-8 دقيقه طوطي رو در تابش نور مستقيم خورشيد قرار بديد.
بازم ممنون اما اگر مطالب قبل رو مرور كنيد متوجه ميشيد كه بارها در مورد خاصيت ضد اسهالي سيب صحبت شده.
نه عزيز اشكالي نداره.
دوستان بحثهای خوش آمدگویی و کامپیوتری رو جای خودش مطرح کنید در ادامه پستهای بی ارتباط پاک می شه
سلام،دوستان غذاي اصلي طوطيهاي خاكستري تو محيط زيست اصليشون چيه؟
آخه از يكي شنيدم كه خوردن تخمه و كلا خشكبار باعث ميشه عمر طوطي خاكستري تو اسارت كاهش پيدا كنه.
سلام .
بچه ها یکی از دوستام شدیدا به کمک نیاز داره . کاسکوی اونم به درده طوطی من دوچار شده اما ماله اون حادتره منم می ترسم ماله منم اون طوری شه.
چند روزه طوطیش دفع آبش زیاد شده از دیروز حالش بدتر شده دیروز فقط یسیب خورده و امروز هیچ چی .بره دکتر بهش کو آموکس کلاو 156 داده گفت 3-4 روز بخوره بهتر نشه بیار امپول بزانم.
دوستان کمک کنین بحث جونه دوتا پرنده ی زبون بستس. ممنون
سلام یه سوال در مورد رو دست اوردن داشتم.
کاسکو من کاملا رام هست سر میده و بوس هم میده . میزاره هم به سرش هم به پشتش دست برنم. ولی وقتی دستم رو میبرم نزدیک پاش یا چوب رو خیلی میترسه. تو اون حالت غذا هم از دست نمیگیره. چی کار باید بکنم؟؟؟؟
تغذیه طوطی خاکستری در جنگل از دانه ها آجیل برگهای درختان و میوه ها به خصوص berries هست که توت فرنگی - شاه توت و... که بیشترشون هم ایران نیستن .
طوطی که فقط تخمه بخوره و آجیل بدون شک عمرش کم می شه و انواع بیماریها رو می گیره هیچ طوطی تو جنگل 2کاسه تخمه گیرش نمی یاد یا یک کاسه بادوم و پسته در عین حال فعالیت بدنی پرنده تو جنگل با یک ذره جا اصلا یکی نیست اون پرنده بدنش نیاز به چربی داره تا پرواز کنه دنبال غذا باشه لانه سازی کنه ولی در اسارت همه چی آمادست و خیلی از طوطیها هم که صبح تا شب تو یک ذره قفس هستن اینهمه چربی و کالری سوخت نمی شه.
تغيير عادت غذاييشون واقعا سخته و حتي به مرور هم سخت راضي ميشن تخمه رو بذارن كنار.اصلا به نظرتون حالا كه تو اسارت هستن بهتره تخمه بخورن يا به جاش انواع ميوه ها و جوانه ها در اختيارشون باشه؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)