اینم از عکسای امروز عسل که از حموم اومده داره حموم افتاب میگیره![]()
![]()
![]()
یکی دیگه از علایق این جوجوی شکمو حموم کردن و اب بازی هستش.هر روز باید حموم کنه اگه نبرشم با اب خردنش خودش اب تنی میکنه.
سلام بابت طوطی زیباتون و وقتی که برای تربیتش گذاشتین بهتون تبریک میگم.اما یک پیشنهاد هم براتون داشتم.طوطی ها کلا از اینکه از پشت دستی به سمتشون بره یا اتفاقی پشت سرشون بیفته واهمه دارن و خیلی زود عصبی و پرخاشگر میشن و این قفس های گرد چون از همه طرف طوطی رو در معرض دید قرار میده یه مقداراسترس زا هست و اگر براتون مقدوره از قفس های مستطیلی استفاده کنید که پشت قفس به دیوار باشه.براتون آرزوی بهترین هارو میکنم.
من زیاد از طوطی سر در نمیارم .اما با توجه به حرف آقای اسکندری ومقاله ی سپیده خانم فکر میکنم که طوطیتون استرس داره.اون مقاله ای که گفتم رو خوندید؟سلام بابت طوطی زیباتون و وقتی که برای تربیتش گذاشتین بهتون تبریک میگم.اما یک پیشنهاد هم براتون داشتم.طوطی ها کلا از اینکه از پشت دستی به سمتشون بره یا اتفاقی پشت سرشون بیفته واهمه دارن و خیلی زود عصبی و پرخاشگر میشن و این قفس های گرد چون از همه طرف طوطی رو در معرض دید قرار میده یه مقداراسترس زا هست و اگر براتون مقدوره از قفس های مستطیلی استفاده کنید که پشت قفس به دیوار باشه.براتون آرزوی بهترین هارو میکنم.
عجب عکسهای با کیفیتی از عسل جون گرفتید
فکر کنم دوربینتون nokia n9 باشه
چقدر خوش رنگه این عسل جان![]()
همیشه و در همه حال به طبیعت احترام بگذاریم و حق زندگی برای حیوانات را هم محترم بشماریم
آقای قلیخانی استرس همیشه دلیل این مشکل نیست . چه اصراری دارید شما که استرس داره طوطی ایشون
اسمش خطوط استرسه .حالا دلیل نمیشه که حتما استرس عاملش باشه
نه دوست خوبم استرس نداره چون از حموم اومده بود و همش داشت خودشو تمیز میکرد من یه کاری میکردم که حواسش به من باشه تا ازش عکس بگیرم.واسه ی همین اینجوری افتاده توی عکس.در هر صورت ممنون.
با سلام دوست خوبم .باشه چشم در اولین فرصت حتما قفسش رو عوض میکنم.ممنونم از توجهتون به این تاپیک.سلام بابت طوطی زیباتون و وقتی که برای تربیتش گذاشتین بهتون تبریک میگم.اما یک پیشنهاد هم براتون داشتم.طوطی ها کلا از اینکه از پشت دستی به سمتشون بره یا اتفاقی پشت سرشون بیفته واهمه دارن و خیلی زود عصبی و پرخاشگر میشن و این قفس های گرد چون از همه طرف طوطی رو در معرض دید قرار میده یه مقداراسترس زا هست و اگر براتون مقدوره از قفس های مستطیلی استفاده کنید که پشت قفس به دیوار باشه.براتون آرزوی بهترین هارو میکنم.
نازییییی خدا چه قدر این بچه ماهه اخه!
دست مامانش هم درد نکنه که همچین عکسای خوب و با کیفیتی ازش میذاره
مرسییییی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.