اینم از عکسهای عسل شیرین زبون که توی هفت ماهگیش به حرف افتاد.![]()
![]()
این جوجوی شکمو عاشق ذرت و سبزیجات تازه ست هر چی بهش بدم دست رد به سینه ام نمیزنه و با کمال میل میخوره.
اینم از عکسهای عسل شیرین زبون که توی هفت ماهگیش به حرف افتاد.![]()
![]()
این جوجوی شکمو عاشق ذرت و سبزیجات تازه ست هر چی بهش بدم دست رد به سینه ام نمیزنه و با کمال میل میخوره.
خیلی ناز و خوشگله،خدا براتون نگهش داره این شکمو رو
لطفا بیش تر ازش بگین،از اخلاقاش،علایقش...
ممنون.
باشه چشم حتما میگم:عسل طوطی واقعا با هوشی هستش یک ماهش بود که خریدمش اولین کلمه اش رو در هفت ماهگیش گفت اونم این بود(خدا جون).الانم یاد گرفته میگه(چیکار کنم خدایا).تا دلتون بخواد واسه ی دادن خوراکی بهش بوس میده بهم یه پنج شیش تایی ازش بوس میگیرم بعد غذاشو میدم.روزی یک بار از قفسش میاد بیرون توی خونه پرواز میکنه بعدش خودش میره توی قفسش که اب بخوره اخه وقتی پرواز میکنه خیلی تشنه میشه.عاشق کلم بروکلی و کرفسه وقتی از دور توی دستم میبینه خودشو میکشه تا ازم بگیره هی نوکشو میاره بیرون که بوس بده تا براش ببرم.![]()
خیلی طوطی نازی دارین
معلومه باهاش خوب کار می کنین چون ملنگو زیاد حرف نمیزنه
کلمه های سختی هم میگه ماشالا![]()
باشه چشم حتما میگم:عسل طوطی واقعا با هوشی هستش یک ماهش بود که خریدمش اولین کلمه اش رو در هفت ماهگیش گفت اونم این بود(خدا جون).الانم یاد گرفته میگه(چیکار کنم خدایا).تا دلتون بخواد واسه ی دادن خوراکی بهش بوس میده بهم یه پنج شیش تایی ازش بوس میگیرم بعد غذاشو میدم.روزی یک بار از قفسش میاد بیرون توی خونه پرواز میکنه بعدش خودش میره توی قفسش که اب بخوره اخه وقتی پرواز میکنه خیلی تشنه میشه.عاشق کلم بروکلی و کرفسه وقتی از دور توی دستم میبینه خودشو میکشه تا ازم بگیره هی نوکشو میاره بیرون که بوس بده تا براش ببرم.
ای جانممممممم،چه کلمه هایی رو هم برای اولین بار یاد گرفته فسقلی!
چه شیطونه،پس همش به فکر خوردنه این شکمو!
از الان هم که راهش رو یاد گرفته که چطوری غذا بگیره!
از طرف من حسابی فشارش بدین.
سلام طوطیتون خیلی قشنگه ودوست داشتنی .اما یه مقاله راجع به استرس رو سپیده خانم گذاشته بودن خطوط استرس طوطی لطفا اونو مطالعه کنید من زیاد سر در نمیارم اما بخونید شاید بدردتون بخوره
واقعا زیباست ، چشم نخوره. واقعا زیباست .
انشالله همیشه شاد و خرم باشید با هم ، روز خوش
یاحق
ممنونم دوست عزیز باشه چشم حتما مطالعه میکنم.ولی تا اونجایی که بتونم نمیذارم بهش استرس وارد بشه خیلی مواظبشم.
خیلی هم شکموء.زمانی که خریدمش با سرنگ بهش سرلاک میدادم.جاش توی کارتن بود سرنگش رو که از دور بهش نشون میدادم از توی کارتن به زور و تلاش میامد بیرون تا خودش رو به سرنگش برسونه.![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.