سلامعلاقه ي چنداني به بلوك معدني نداره. طوري كه خودم مجبورم پودر كنم و بريزم روي غذاهاش....مولتي ويتامين هم ميدم بهش. تغذيه اش هم بد نيست تقريبا. جوانه ها .ميوه جات و سبزيجات اينا رو هم خوب ميخوره خداروشكر. تخمه هم جز وعده هاي غذاييش هست.
شايد گفتنش بد نباشه كه حنايي قبلا كمبود شديد كلسيم هم داشته.
هفته ای چند بار مولتی ویتامین میگیره؟
اگر ممکنه از منقار و بدنش عکس بذار
سلام
قناریه من چند وقت پیش کنه گرفته بود که یه دارویی بود که پشت گردنش باید میزدم اونو 5و6 بار زدم الان از کجا باید بفهمم که دیگه کنه نداره؟
یه انگشت پا هم نداره پاهاشم خیلی دفرمس پاهاشو بد مدل رو میله میگیره واسه درست شدن فرم پاهاش چی کار کنم؟
سلام
برای درمان آبله کنار نوک کبوترآیا دارو و درمانی هست لطفا راهنمایم کنید تشکر.
سلام
1.کنه حشره ی نسبتا بزرگیه که به راحتی با چشم غیر مسلح دیده میشه. چه علائمی داشت که دکتر تشخیص کنه دادن؟ آیا کنه رو با جرب اشتباه نمی کنید؟
2.قناریتون چه سنی داره؟ آیا دفرمیتی استخوانیه؟ اگر میتونید ازش عکس بگذارید
سلام
مطمئنی که فقط کنار نوکش زدا؟
چه مدتیه که ضایعه رو می بینی؟
داخل دهانشم چک کردی؟
تغییری در وضعیت عمومی کبوتر دیده نمی شه؟
آیا تا به حال درمانی هم کردی؟
دوتا درمان ابتدایی فعلا بهت می گم ولی ممکنه نیاز به آنتی بیوتیک تراپی هم باشه که باید زیر نظر دامپزشک انجام بشه
1.محل این ضایعات رو روزی 2-3 مرتبه با گوش پاک کن آغشته به گلیسرین یده تمیز کن
2.ویتامین َa که به صورت تزریقی توصیه میشه پس به جای اون مولتی ویتامین مخصوص پرندگان استفاده کن که حاوی ویتامین a هم هست.
1- یه موجود ریز قرمز بود اصلا تو بدنش معلوم نبود همینجا از یه دکتر تو انجمن پرسیدم گفت کنه هستش داروی پشت گردنی ضد کنه بگیر
2-انگشتای پاهاشو کج میذاره رو میله سنش هم حدودا 5و6 ماهشه
فردا حتما عکس میذارم ممنونم
سلام فقط کنار نوک کبوتر ضایعه وجود داره و بخاطر همین کمتر میتونه دانه بخوره و ضعیف شده.سلام
مطمئنی که فقط کنار نوکش زدا؟
چه مدتیه که ضایعه رو می بینی؟
داخل دهانشم چک کردی؟
تغییری در وضعیت عمومی کبوتر دیده نمی شه؟
آیا تا به حال درمانی هم کردی؟
دوتا درمان ابتدایی فعلا بهت می گم ولی ممکنه نیاز به آنتی بیوتیک تراپی هم باشه که باید زیر نظر دامپزشک انجام بشه
1.محل این ضایعات رو روزی 2-3 مرتبه با گوش پاک کن آغشته به گلیسرین یده تمیز کن
2.ویتامین َa که به صورت تزریقی توصیه میشه پس به جای اون مولتی ویتامین مخصوص پرندگان استفاده کن که حاوی ویتامین a هم هست.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.