دوست عزیز یه مغازه خیلی بزرگ تازه تاسیس هستش؟ببخشید حیفم اومد این مطلب رو نگم... نمیدونم کجا باید مطرح میکردم اگر مدیران محترم صلاح دونستن لطف کنن به تایپیک مورد نظر انتقال بدن...
یه فروشگاه رو تو نواب معرفی میکنم که از هر لحاظ کمتر از جا های دیگه قیمت میگن ... منظورم مانی عزیز ...
سمت شمال به جنوب نواب بعد از پل مرتضوی 2 یا 3 تا مغازه بعد از ایران پلنت ...
ببخشید که اینجا مطرح کردم ...
نه 20 یا 30 متریه ... گیاه هم داره ... 3 چهار ماهه راه افتاده... ایشون از بچه های این تالار و دلتامارینه ...
اگر رفتین نواب یه بار رفتن پیشش ضرر نداره ... اخلاقش مثل اقای حمزه بهبودی ( اکواریوم شهر )
سلام من پیش اقا مانی رفتم ولی قیمت های که به من داد با بقیه مغازه ها فرقی نداشت البته شاید قیمتی که به من داد رو به دوستان دیگه نده و کمتر بگه .ببخشید حیفم اومد این مطلب رو نگم... نمیدونم کجا باید مطرح میکردم اگر مدیران محترم صلاح دونستن لطف کنن به تایپیک مورد نظر انتقال بدن...
یه فروشگاه رو تو نواب معرفی میکنم که از هر لحاظ کمتر از جا های دیگه قیمت میگن ... منظورم مانی عزیز ...
سمت شمال به جنوب نواب بعد از پل مرتضوی 2 یا 3 تا مغازه بعد از ایران پلنت ...
ببخشید که اینجا مطرح کردم ...
سلام
از دوستان هر کی نواب رفت یه واتر پمپ آکواریوم سیستم 3600 لیتر در ساعت اگه دید تلفن مغازه رو برام بگیره
من از این مشهد به شماره هایی که داشتم زنگ زدم کسی نداشت ، آکو مارین هم نداشت
قیمت مهتابی اکتینیک چه قدره و در چه اندازه هایی موجوده 50cm هستش چه قدر دوام دارن و فرقش با لامپ های دیگه چیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.