سلام دوستان
یه چسب سیستا گرفتم 12000 تومان
دوستان یه چسب موجود تو بازار رو پیدا کنید که هم قیمت و کیفیت خوبی داشته باشه دیگه طرف سیستا نمیشه رفت![]()
سلام دوستان
یه چسب سیستا گرفتم 12000 تومان
دوستان یه چسب موجود تو بازار رو پیدا کنید که هم قیمت و کیفیت خوبی داشته باشه دیگه طرف سیستا نمیشه رفت![]()
سلام
اگه از نواب یا اکوااریم فروشی ها بگیرید همینه ولی اگه برید خیابان امیرکبیر یا همون چراغ برق این چسبو بگیرید 6 یا7تومن بیشتر نیست(من چند ماه پیش 5تومن گرفتم)
من دو تا چسب فروشیهای مشهد رو رفتم سیستا نداشتند مجبور شدم از آکواریوم فوشی بخرم ظاهراً فعلاً سیستا وارد نمیشه
چسب سیستا وارد میشه دوست من اونها به خاطر منافع مالی خودشون چسب رو وارد بازار نمی کنن من 3ماه پیش چسب رو خریدم 7000تومن یک هفته پیش 12بود وقطی تاریخ دوتا چسب رو مقایسه کردم هر دوتا یکی بود
تست سرا خریدم دونه 35ولی 30 بیشتر ندادم یعنی ترکونده قیمت ها
سلام دوستان دیروز اکوا مارین بودم ... اوشن 100 گرمی 20000 تومن...
هر کس صدف ماکسیما میخواد بجنبه ... یه 20 تایی اوورده تازه داشت میچید... قیمت هم نپرسیدم...یه چند تا سوال کردم بقیه اش رو داشت قاط میزد ...منم نپرسیدم...
نمک برایت ول نداره و فقط اکواریوم سیستم داره ...
سلام .خواستی از فرهاد سوال زیاد بپرسی کلاه ایمنی باید بزاری رو سرت (-:
حقیقتش سوء تفاهم نشه... یه خورده اوضاع مغازه ناجور بود... برای سوالات من ناراحت نبود...
پسرم محمد رضا هم با من بود ...تمام فروشگاه رو زیرورو کرده بود ...
تو یه دقیقه بدو بدو20 دور دور اک بزرگ وسط مغازه چرخیده بود این بنده خدا هم مونده بود چی بگه ...
در مجموع ما یه اک 300 لیتری داریم غاط میزنیم ... حالا این کاسبها با این وضعیت بازار و دو تا مشتری میان باید کل فلسفه نیترات و فسفات واین چیه واون چیه رو هم توضیح بدن و....
اما خداییش تو اب شور تکه ... لوازمش هم که درجه یک ... تقلب تو کارش نیست ...
ببخشید حیفم اومد این مطلب رو نگم... نمیدونم کجا باید مطرح میکردم اگر مدیران محترم صلاح دونستن لطف کنن به تایپیک مورد نظر انتقال بدن...
یه فروشگاه رو تو نواب معرفی میکنم که از هر لحاظ کمتر از جا های دیگه قیمت میگن ... منظورم مانی عزیز ...
سمت شمال به جنوب نواب بعد از پل مرتضوی 2 یا 3 تا مغازه بعد از ایران پلنت ...
ببخشید که اینجا مطرح کردم ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.