خیلی بامزه و خوشگله یه اسفند واسش دود کنین یهو چشم میخوره بچه
حالا چرا منگل دلم واسش میسوزه اسمش منگل اگه معنیشو میدونست.... بهتره نگم![]()
خیلی بامزه و خوشگله یه اسفند واسش دود کنین یهو چشم میخوره بچه
حالا چرا منگل دلم واسش میسوزه اسمش منگل اگه معنیشو میدونست.... بهتره نگم![]()
منگل ! چه اسم باحالی ! منو تحریک میکنه که منم اسم خاکستریم رو بر همین وزن بزارم ! بزارم اسکل![]()
خیلی طوطی نازی دارین خدا حفظش کنه![]()
سلام
من به حرف شما گوش کردم و رامینم (ملنگو نر وحشی ام ) رو دادم و یه طوطی رام شده گرفتم جسش خیلی کوچیکتره از اونه خوراکش ولی خیلی بیشتر تقریبا هرچی من میخورم با یه صدای خاص بهم مبفهمونه که منم میخوام خیلی هم بازیگوشه از دستم غذا میگیره جواب سوتم رو میده گاهی وقتا یه حرکاتی مثل رقص انجام میده
فقط یه مشگلی هست فروشنده گفت ماده ست ولی چند نفر دیگه گفتند نره ولی به سن بلوغ نرسیده
درصورتی که چشماش کاملا شیری رنگه ولی زیر بالش هنوز پر های رنگی در نیاورده ویه پرهای سفیدی داره
مروز چشماش قرمز شده کی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن ایراد داره که هرچی من میخورم به اون میدم البته میدونم که نمک و ادویه و سرخ کردنی هم براش بده و بهش نمیدم
سلام
من به حرف شما گوش کردم و رامینم (ملنگو نر وحشی ام ) رو دادم و یه طوطی رام شده گرفتم جسش خیلی کوچیکتره از اونه خوراکش ولی خیلی بیشتر تقریبا هرچی من میخورم با یه صدای خاص بهم مبفهمونه که منم میخوام خیلی هم بازیگوشه از دستم غذا میگیره جواب سوتم رو میده گاهی وقتا یه حرکاتی مثل رقص انجام میده
فقط یه مشگلی هست فروشنده گفت ماده ست ولی چند نفر دیگه گفتند نره ولی به سن بلوغ نرسیده
درصورتی که چشماش کاملا شیری رنگه ولی زیر بالش هنوز پر های رنگی در نیاورده ویه پرهای سفیدی داره
مروز چشماش قرمز شده کی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن ایراد داره که هرچی من میخورم به اون میدم البته میدونم که نمک و ادویه و سرخ کردنی هم براش بده و بهش نمیدم
سلام دوست عزیز
کاره خوبی کردید
ولی سوالاتونو تو بخش مربوط به ملنگو بپرسید تا بهتون جواب بدن دوستان
توی همون تاپیک ازش عکس بگذارید
عکس با کیفیت از چشمش و نمای نزدیک ار سر و صورتش
قرمزی چشم ممکنه از میکروبی شدن باشه ممکن هم هست چیز خاصی نباشه که باز هم باید عکس باشه تا بشه نظر داد
بابا ایول عجب خوشگله زیباس گوش شیطون کر اگه چشش نزنن خیلی جیگره اسفند دود کن براش
خیلی منگل ناز و دوست داشتنیه.... یک فشاره محکم از طرف من بدینش
خدا برا تو حفظش کنه خیلیییییییییییییی خوشگلهههههههههههههههههههه ه![]()
سلامآقا بابک
چرا دیگه عکس از این پسره خوشگلتون منگل نمیزارید؟؟؟؟؟!!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.