سلام
دوستان این شاه طوطیه منه فک کنم الان نزدیک 8 سالش باشه
زمانی که خریدمش هیچ پری نداشت فقط یه خورده رو سرش و نوک شاه پراش پر های تازه شبیه جوونه زده بود بیرون!!!
طفلکی با سرلاک بچه بزرگ شد و همش دوران نوزادیش رو اسهال و مریض بود...دیگه بلد نبودیم دیگه اون موقع ها!
داستانش هم طولانی بود.رفتم مولوی..دیدم به نفر تو یه انباری 40 تا آورده همشون هم حلقه پا.بهترینش رو انتخاب کردم آوردم خونه.یه بار که نبودم مادرم بهش سرلاک داد پرید تو گلوش و خفه شد
میخواستم دیگه نخرم...باز وسوسه شدم رفتم پیش همون یارو...یک هفته گذشته بود و از 40 تا شاه طوطی کمتر از 10 تا مونده بود.یکی دیگشو انتخاب کردم آوردم خونه که فامیلمون اومد دید عاشقش شد به زور برداشت بردش!!!!!!!! دوباره رفتم پیش همون یارو دیدم همس 2 تا مونده.یکیشون بسیار بزرگ و وحشی بود و اون یکی اونقدر ریز و نوزاد بود که حتی میترسیدم بهش دست بزنم.دیگه به ناچار همون ریزه میزه رو برداشتم آوردم خونه.متاسفانه هیچ عکسی از دوران نوزادی و زیر 1 ماهگیش ندارم.فکر کنم اون موقع که خریدمش زیر 25 روز داشت.یه تیکه گوشت صورتی بود.خلاصه هر چی گذشت بزرگ تر و خوشگل تر شد و اسمش رو هم گذاشتم منگل
الان کلی با هم رفیقیم و بیشتر از 50 کلمه تو کارنامش ثبت شده هر چند که بعضی هاشو دیگه نمیگه منم حوصله ندارم باهاش کار کنم.یه جورایی اهلی ترین و با نمک ترین شاه طوطیه که تا حالا دیدم و شخصا شاه طوطی به این رامی ندیدم تن صداش هم اونقدر بالاست که هیچ کی باورش نمیشه این شاه طوطیه.خلاصه پسرمون دکتر مهندسه کم الکی نیست.کلی هم خوش شانسه که از بین اون 40 تا قرعه به نامش افتاد که بیاد خونه ما.منگل وقتی 3 ماهش بود یعنی 3 ماه بعد از روزی که اومد خونه ما اولین کلمش رو یاد گرفت.همش میگفت آقا آقا آقا... منگل در 3 سالگی طوق دور گردنش به وجود اومد
اینجا 2 سالشه و هنوز طوق نداره
![]()