معمولا توی رف میشه از انواع ماکرو آلگی ها استفاده کرد ولی چیزایی که عرف شده و امتحان خودشو پس داده (خانواده کلورپا ها هست و هالیمدا ها که سکه ایی و انجیری هستش و خانواده کلپ ها و مانگرو ها . که مانگرو ها به دلیل یه نمه دردسر داشتن کمتر استفاده میشه )
ولی گیاه هایی مثل علف لاکپشت یا همون دوشیزه (مویی) زیاد به درد رف نمیخوره چون تا یه نمه نیترات بره بالا خودش از پا درمیاد .بیشتر به درد توی تانک میخوره چون زیبایی اون بیشتر از کارایی اونه .
درود
تو طبیعت خلیج شبها که خروس ها راه میافتن جزئ بهترین طعمه هاشون محصوب میشن. استاد ژنتیکمون میگفت این جور ماهی ها که معمولا رنگ خوبی ندارن یا به قول ما زینتی نیستن هم هماوریشون بالاست هم مقاومت تخماشون هم اینکه زود رشد هستند و کلا تو طبیعت نقش ساردین رو در خلیج و کیلکا رو در خزر بازی میکنند. در پائین زنجیره غذایی هستند. وچون صیدشون آسونه و به وفور هست معمولا برای خوراک اسکورپیون و خروس استفاده میشه تا نیاز غذایی اونا هم بر طرف بشه.
2. گیاه انگوری در اکثر سایت های مرجانی دنیا آفت محسوب میشه و صیدش آزاده و برخی دولت ها برای مقابله با اون بودجه در نظر میگیرن. برای رفیوجیوم مناسب هست ولی چون مصرف مواد معدنیش بالاست خیلی زود آکواریوم دارو به درد سر میندازه به خصوص اگر مرجان هم زیاد داشته باشه که دیگه بد تر. مدام باید ید و آهن و منگنز و ... رو به آب اضافه کنه و با توجه به قیمت بالای داروها مقرون به صرفه نیست. من برای مشتری هایی که سیستم ریف راه میندازم نه رفیو جیوم میذارم نه ats رو کمک میکرو الگی ها و سیفون دوره ای حساب میکنم. معمولا هم میزان نیترات بین 10 تا 20 دارن. چون اساسا ماهی های پر خور نمیذاریم یا اگه هم باشن غذاهای با کیفیت به میزان کم استفاده میشه تا مشکلات بعدی به وجود نیاد.
دوستان ایا ماهی هایی مثل کلارکی و دامسل که کمی مهاجمند ممکنه برای ماهیهای ارام خطرناک بشند؟یه بار دیدم دامسل دم زردم با وجود اینکه تا حالا خیلی اروم بوده ولی موقع سیفون نمیدونم از روی ترس یا استرس یا ... گابی رو همراه کلارکی زدند؟! یکم نگران شدم شاید این رفتارشون تداوم داشته باشه؟این اولین بار بود که شنهام کاملا سفید و تمیز شده بودند واقعا از خرید این گابی راضیم .
دوستان بالاخره تونستم دامسل رو بگیرم .اما همچنان در مورد خریدن مجدد گابی مرددم.ماهی های که الان دارم یک جراح ابی و یه جراح زرد , دو تا اسلاریس , یه تومیتو کوچک, یه کلارکی سایز متوسط, یک بلنی هست.الان به نظرتون بازم ممکنه گابی کشته بشه؟! من در مورد خرچنگها هم کمی شک دارم احتمال اینکه اونها به یک ماهی حمله کنند ایا هست؟قصد دارم برای کلارکی اول یه شقایق بگیرم بعد گابی رو اضافه کنم .واقعا گیج شدم که چطوری یه گابی معمولی اضافه کنم .لطفا کمک کنید.
ممنون
در مورد رفتار ماهیا نمیشه دقیق چیزی گفت ولی من گابیو به طور خیلی زیادی دیدم که در کنار دلقکها و دامسلها زندگی میکرده مشکلیم نداشته
در مورد خرچنگها هم بیشتر مشکلی که درست می کنن انداختن ریفها از بالایه سنگهاست که خیلی اذیت کنندس و به قول محمد اگه اینکارم نکنه
خودش باعث مصرف تریس المنتهاس که خودش میشه ضرر.من بودم تهیه میکردم با وجود اینکه دامسلو گرفتین
عکس مرجان حبابی تازه وارد: (البته زیر نور مهتابی چون چند وقتی نور led در دست تعمیره!)
![]()
بابل ریف زیبا و حساسی هست مخصوصا به فسفات
حسین جان یک عکس از نما کلی بزاد اگه امکان داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)