دوستان خوشبختانه امروز کاملا جعبه ماهی خوب شده و سفیدک نداره اما نمیدونم بهش چی بدم که غذاخور بشه؟در مورد میگو میترسم نیترات اب رو بالا ببره
دوستان خوشبختانه امروز کاملا جعبه ماهی خوب شده و سفیدک نداره اما نمیدونم بهش چی بدم که غذاخور بشه؟در مورد میگو میترسم نیترات اب رو بالا ببره
تبریک میگم ماهیهای خوبی دارین
سلام :
دوتا عکس از رفیجیوم تازه تاسیس و کوچکم میذارم :
[IMG]http://www.myup.ir/images/449569686686032****6.jpg[/IMG]
سوالی هم داشتم با توجه به اینکه قطع کردن شاخه های انگوری باعث ازاد شدن ماده ای میشه که کمی شرایط اب رو بهم میزنه و برای ریفها خوب نیست من برای حرص کردن اون راه کار خاصی باید انجام بدم؟
و اینکه اگه شاخه ی حرص شده رو دوباره روی یه سنگ بذارم باعث تکثیر گیاه میشه ؟ممنون
سلام
این عکس عضو جدید و فعال اکواریوم:
واین یکی که اصلا ازش خوشم نمیاد و هیچکاری هم نمیکنه نمیدونم هم اسمش چی هست !کسی اطلاعی داره؟
![]()
در ادامه من نمیدونم باید به این گابیها چه طوری و چی غذا بدم؟اصلا ایا لازمه؟چون من به بلنی تا حالا غذا ندادم و مشکلی نبوده ولی نمیدونم این گابی فقط با خوردن شن اکواریوم تغذیه میشه؟
سلام
گابی انواع غذا های کف مونده رو میخوره ولی کار اصلیش خوردن خزه روی ماسه هاست. اون گابی دومیه مال خلیجه به عنوان زینتی به درد نمیخوره برای خوراک خروس خوبه. دونه ای 2000هست. انگوری رو اگه حرص کنی احتمال زیاد از بین میره جزو گیاه های فوق العاده مهاجم هست و به شدت عناصر آب رو مصرف میکنه و آب زود فقیر میشه. به عنوان آفت محصوب میشه.
با سلام و خوشامد خدمت شما دوست عزیز .
1) اون ماهی دوم فقط چون قیمتش ارزونه جونش ارزش نداره و باید به عنوان ماهی خوراک استفاده بشه ؟
2) گیاه انگوری یکی از معورف ترین گیاه در بین دارندگان رفیوجیوم هستش که با توجه به رشد خوب اون جز بهترین گزینه ها واسه رفیوجیوم محسوب میشه . و در صورتی که تو تانک اصلی باشه خیلی از ماهی ها مثل جراح ها و ماهیان همه چیز خوار از اون تغذیه میکنن . و به مرحله آفت شدن نمیرسن .
اگر بیشتر از 10 سانت هم بشه و قسمتی رو که ریشه داده رو هرس کنیم یا جداش کنیم و در شرایط خوب قرار بدیم هر دو به زندگی ادامه میدن .
تو این فرم خیلی از بچه ها دارن از این گیاه استفاده میکنن و جز آفت حساب نمیشه .(آفت ها مثل دیاتوم ها - جلبکهای نا خواسته - انگلها - و موجودات دیگه مثل شقایق های شیشه ای آیپتازیا )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)