سلام
از نظر هوش و قدرت سخنگویی هیچ فرقی بین دم قرمز و دم شرابی وجود نداره
دم شکلاتی مزایایی داره مثل :
1.اجتماعی تره
2.سریع تر به حرف میفه
3.احمال پرکن شدن و اختلالات عصبی در تیمنه یا دم شکلاتی بسیار کمه
4.بازیگوش تره و رابطه بهتری با کودکان داره
دم قرمز تنها مزیتش تن صدای بلند تر و زیبا تر بودنشه
وقتی جوجست و وحشی مشکلی ایجاد نمیشه با تنها بودن ولی زمانی که به شما وابسته شد دیگه نباید مدت زمان زیادی تنها باشه
با تشکر

و مثلا شروع میکنه با اسباب بازیهاش بازی کردن درصورتیکه قبل از اون همینطوری نشسته بود و یا بعد از اینکه من بلند میشم میرم دوباره میاد آروم سرجاش میشینه
. میتونم بگم در 95% مواقع تمرین همین برنامه رو اجرا میکنه . البته الان با سوت یا از ته گلو یکی دو کلمه رو میگه (نامفهوم) ولی دیگه اصلا گوش به تمریناتم نمیده .حواسم هست که همون مواقعی که در مقالات اموزشی هست باهاش تمرین کنم ولی مدام شروع به شیطنت میکنه . (چندین بار همشون رو خوندم ) حالا سئوالم اینه که وقتی میخوام تمرین کنم به شیطنت هاش توجه نکنم و همون 10 تا15 دقیقه باهاش کار کنم یا نه موقع شیطنتش گوش نمیده چی میگم ؟ در ضمن من فقط از روش رو در رو استفاده میکنم و صدای ضبط شده ای در کار نیست . و معمولا بعدازظهرها 3 تا 4 ساعت باهاش کار میکنم(بازی یا تمرین صحبت که چندوقته فقط شده بازی چون دوست داره و جایزه میگیره)-راستی یه وقت هایی که میخوام تمرین صحبت کنم خودش اعلام بازی میکنه یعنی مثلا دور میزنه یا دستش رو بالا میاره که دست بده که البته بخاطر جایزه خودشیرینی میکنه منم دلم غش میره واسش و
صحبت کردن کنار میره و شروع میکنیم به بازی .