سلام
این قطره های مولتی ویتامین چه مارکیش خوبه و حدود قیمت چنده؟
با تشکر
سلام
این قطره های مولتی ویتامین چه مارکیش خوبه و حدود قیمت چنده؟
با تشکر
سلام به همه یه نظر بدم !!!! اول یه کاسکو چشم زرد بخرید 5 ماه نگه دارید بعد این جوجه کاسکو ها رو
می ذارید رو سرتون حلوا حلوا ......... زمین تا آسمون با هم فرق می کنن از دست اون یکی خل شدم
الان یه هفته شده خریدمش دیگه خیلی کم قار می زنه .فسقلیههههههههههههه کاشکی زودتر عوضش می کردم
دقیقا با نظر شما موافقم تربیت کردن کاسکو چشم زرد بسیار سخت و نشدنی هست و بعدش هم کاسکوی بد قلق.سلام به همه یه نظر بدم !!!! اول یه کاسکو چشم زرد بخرید 5 ماه نگه دارید بعد این جوجه کاسکو ها رو
می ذارید رو سرتون حلوا حلوا ......... زمین تا آسمون با هم فرق می کنن از دست اون یکی خل شدم
الان یه هفته شده خریدمش دیگه خیلی کم قار می زنه .فسقلیههههههههههههه کاشکی زودتر عوضش می کردم
من یه هفته ای می خوام برم مسافرت نمی تونم ارام رو ببرم.چون هوا گرمه و این که جای ثابتی نیستم کسی هم نیست که بتونه ازش نگه داری کنه....یا بچه شر دارن یا بلد نیستن... حالا به نظر شما اگه به یه پرنده فروش اشنا بدم تو مغازش بذاردش خوبه؟ البته پرنده هاش قناری...مرغ عشق...و یه شاه طوطی هست...
البته نمی تونه بیرون بیاد الانم که عادت کرده چند ساعتی بیرون باشه. نمی دونم چه کار کنم این فکر خوبی هست؟
سلام
من رفته بودم پرنده فروشي و اونجا يه سري داروي ضد استرس داشت.خوبن اينا يا نگيريم؟
خيلي ممنون
به نظر من روی هرچی که باهاش کار کردی تاثیر میذاره...اگه امکانش هست پیش یک فامیل بذار یادش بده که چجوری نگهداری کنه ازش چون به نظر من این که گفتی فکر خوبی نیست.من یه هفته ای می خوام برم مسافرت نمی تونم ارام رو ببرم.چون هوا گرمه و این که جای ثابتی نیستم کسی هم نیست که بتونه ازش نگه داری کنه....یا بچه شر دارن یا بلد نیستن... حالا به نظر شما اگه به یه پرنده فروش اشنا بدم تو مغازش بذاردش خوبه؟ البته پرنده هاش قناری...مرغ عشق...و یه شاه طوطی هست...
البته نمی تونه بیرون بیاد الانم که عادت کرده چند ساعتی بیرون باشه. نمی دونم چه کار کنم این فکر خوبی هست؟
سلام دوست خوبمسلام به همه یه نظر بدم !!!! اول یه کاسکو چشم زرد بخرید 5 ماه نگه دارید بعد این جوجه کاسکو ها رو
مبارکه.من هم با نظر شما موافقم من هم چشم کرمشو داشتم حدود 5الی6ماه پیشم بود اما از زندگی سیرم کرد نمیگذاشت نزدیکش بشم و فقط غذا میخورد نون خور اضافی.
سلام دوست عزیز
کلا حبوبات خوبه چه پخته چه خیس خورده اگه خیس خورده میدی مواظب باش بو نده کپکی نشه
آره دوست عزیز طبیعیه
دوست عزیز منم مشکل شما رو دارم واقعا برای بعضیها مشکل بدیه فعلا به همین دلیل از مسافرت صرف نظر کردم ولی اگه تو یه خونه باشه که خوب ازش مواظبت کنند بهتر از همست اگه راهی دیگه نداشتی بزارش اونجا فکر هیچیم نکن بعدش که اومدی یه هفته کار داره تا دوباره درست بشه فقط از طرفت مطمعنی وارده آدمه درستیهمن یه هفته ای می خوام برم مسافرت نمی تونم ارام رو ببرم.چون هوا گرمه و این که جای ثابتی نیستم کسی هم نیست که بتونه ازش نگه داری کنه....یا بچه شر دارن یا بلد نیستن... حالا به نظر شما اگه به یه پرنده فروش اشنا بدم تو مغازش بذاردش خوبه؟ البته پرنده هاش قناری...مرغ عشق...و یه شاه طوطی هست...
به نظر من اگه تو خونه شرایطش خوب باشه احتیاجی به دارو نداره الکی داروهای جور واجور به این پرنده ها ندیم برای تغذیه هم همینطور سعی کنیم با خوراکی کمبودشونو جبران کنیم هر چی دارو بهشون ندیم بهتره
سلام خدمت دوستان
خواستم بدونم که ماکارونی برای کاسکو خوب هستش یا نه؟
واگه خوب هستش خام بدم یا پخته؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.