دوستان سلام بنده قبلا یه ملنگو داشتم که 13 روز بیشتر نداشتم و طی یه جریان باور نکردنی شبیه به فیلم هندی به صاحب اولش رسید در ضمن اون اولین طوطی من بود سخن گو و اهلی بود(البته مارو گاز میگرفت اکه به پست ملنگو سر بزنید میبینید سوالات مکرر منو) خلاصه مطلب چه نوع طوطی یا پرنده ای تهیه کنم که هم شیطون و دلربا ، گاز هم نگیره؟
سلام
میخواستم یه خورده در مورد کوتوله برام توضیح بدین و درباره تخم گذاری هم یه خورده اطلاعات بدین ، مثلا هر چند وقت تخم میزارن یا شرایط لونه شون چه جوری باید باشه. ممنون
اگه قیمت هم دارین جفتی چنده ؟ بازم ممنون
سلام دوست عزیز
برزیلیا میتونن هر سه ماه یکبار تخم بذارن یعنی از زمان تخم گذاری تا بیرون اومدن جوجه ها تقریبا سه ما میشه ولی نهایتا سالی 3بار باید ازشون جوجه گرفت.
لونه هم خاک اره یا کاغذ بریزید خودشون درست میکنن.
قیمت هم متغیره از جفتی 180تا 400البته مولدا.بستگی به نژاد و...داره
دیگه حتما میخوام برزیلی رو بگیرم،
به نظر شما اینا جفتی چند می ارزه؟؟![]()
سلام. من تازه عضوِ این فروم شدم، سه روزه یه طوطی برزیلی نر خریدم که فروشنده می گفت یه سالشه. با دست بهش تخمه می دم و ارزن و کاهو و اینا هم می خوره. ولی به شدت از انگشتای من می ترسه و ازش فرار می کنه و نزدیکش هم بشم با منقارِ تیزش گاز می گیره. من دوست دارم طوطیه باهام رفیق شه و بیرون قفس باشه وقتایی که می خوام باهاش بگذرونمو. چطور می تونم رامش کنم که بهم عادت کنه و رو دستام بشینه؟ چقدر طول می کشه و چطور می شه این روند سریعتر طی بشه؟
سلام
راهنمایی میخواستم از دوستان
اینها عکس برزیلی هام هستند که جدید گرفتمشون یه جفت
همونطور که از عکس پیداست تو لونه میرن ، و با آشغال ها واسه خودشون توی کوزه جا فراهم کردن و خیلی هم با هم روابط دوستانه دارن،
میخواستم ببینم چه جوریهاست ، جفت هستند یا نه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)