.
من يه جفت برزيلي دارم كه از نر و ماده بودنشون كاملا مطمئنم. خيلي هم با هم رابطه خوبي دارن. ولي هر بار كه فيشر نر مي خواد رو ماده سوار شه ماده جيغ و داد راه مي ندازه و نمي ذاره. با اين كه مواقع عادي با هم خوب هستن. مي خواستم ببينم مي شه به جفت خوردنشون اميدوار بود؟
سلام من یه سوال داشتم من به خاطر شرایط کاریم بعضی مواقع مجبورم یک هفته برم مسافرت ...
می خواستم ببینم آیا اگه یه جفت طوطی برزیلی داشته باشم و براشون غذا و اب کافی برای یک هفته بزارم و به کسی بسپارم تا 3 روز در میون بیاد بهشون سر بزنه میشه نگهشون دارم؟؟؟؟
اگه اره برم بخرم اگه نه مه نخرم یه یهو حیوونا تلف نشن؟
(یه سوال دیگه هم داشتم می تونم با خودم ببرم مسافرت ؟)
در کل به نظرتون کسی یا مشخصات من می تونه از طوطی برزیلی نگهداری کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا بهم زود جواب بدین ممنون میشم...
سلام
من بنظرم مشکلی ندارید ولی بشرط اینکه حواستون بهشون باشه و یه قفس خوب و تجهیزات مناسب براشون بگیرید.
من 3هفته پیش حدودا 4-5 روز اصفهان بودم.وبراشون غذا گذاشتم و مشکلی پیش نیومد.ولی اگه اون شخص بتونه یه روز درمیون سر بزنه بهتره.مسافرت هم اگه میخواید تخم بذارن و جوجه بدن نمیتونید ببریدشون چون جاشون نباید عوض بشه.در غیر این صورت میتونید ولی در کل پرنده اذیت میشه و نبرید خیلی بهتره.
اول سلام خدمت شما عزیز دل ..
دوم یک دنیا ممنون خیالمو راحت کردی پس میرم یه جفت می گیرم...
به نظر شما چه رنگی بخرم(چون بار اولمه می پرسم)
بازم می گم خیلی ممنون.
خواهش میکنم.
بنده انجام وظیفه کردم.
رنگش دیگه بستگی به سلیقه خودتون داره.ولی باید حواستون جمع باشه که جفتی که میخرید نروماده باشن .چون پرنده فروشیا همشون میگن اینا نرو ماده ان و 0100درصد جوجه میدن و قبلا دادن ولی از هر1000تا یکی جوجه میده.پیدا کردن یه جفت برزیلی مولد واقعی خیلی سخته.من خودم بعد از6ماه پیدا کردم.
سلام من قصد خرید طوطی برزیلی - love bird- رو دارم اما کمی از پرنده ها می ترسم میخواستم بدونم مانعی نداره تو خریدش ؟ این که خیلی نخواد تو دست بگیرمش ؟ نگهداریش سخت نیست ؟ قیمتشم چی ؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام
خوش امدید به پارسی پت
اگه میخوایید رام کنیدش حتما جوجش رو بخرید چون بالغ هاش یه کم بر خلاف جسشون پرخاشگر هستند
کلا تو هر سنی باشه پرندتون و شما متوجه کنیدش که ازش مینرسید اون بر شما غلبه میکنه در بسیاری مواقع پس اول از همه خودتون باید این استرس و ترس رو از خودتون دور کنید
نگهداریش دشوار نیست
قیمت جوجه هم متغیره از 60 دیدم تو این فصل شروع میشه تا 120-130 هزار تومان
حتما قبل از خرید اطلاعاتتون رو کامل کنید
موفق باشید
سلام ممنون از راهنمایی تون. میشه بگین چه جوری اطلاعاتم رو کامل کنم.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)