سلام و خیلی ممنون از راهنماییتون
اگه الان(که خودش هر وقت بخواد میاد بیرون) دوباره ببرمش توی قفس نگهش دارم مسلما ناراحت میشه این ناراحتیش منجر به پر کنیش نمی شه؟
اسم طوطیم طلاست و چشم حتما عکسهایی که گفتینو براتون میفرستم
بازم ممنونم
سلام و خیلی ممنون از راهنماییتون
اگه الان(که خودش هر وقت بخواد میاد بیرون) دوباره ببرمش توی قفس نگهش دارم مسلما ناراحت میشه این ناراحتیش منجر به پر کنیش نمی شه؟
اسم طوطیم طلاست و چشم حتما عکسهایی که گفتینو براتون میفرستم
بازم ممنونم
سلام دوست عزیز
این شرایطی که شما میفرمایید اصلا مناسب نگهداری کاسکو نیست!!
خیلی بده که یکروز در هفته طوطی هیچی نبینه!!!!!!!!!
در ضمن شما پنج شنبه شب میری شنبه صبح میایی؟؟؟
بله مسلما نباید جای این پرنده هی عوض شه !
اون دوستانی هم که حرف از عادت دادن کاسکو به اینور واونور زدن مطمئنا چیزی راجع به این پرنده نمی دونن
این پرنده مثل خیلی دیگه از طوطی سانان نیست و شدیدا به اختلاف دمایی و جریان هوا حساسه!! پس سیزده بدر باکاسکو ممنوعه!!
تو گلو حرف زدن رو هم فکر کنم فروشنده اون بشما گفته باشه اینطوره؟
بنظر بنده یه فکر اساسی کنید ممکنه برای طوطی شما مشکلاتی پیش بیاد
حیف نیست واقعا همچین طوطی با استعدادی ؟؟ حق اون پرنده بیشتر از اینهاست!!!!
ویرایش توسط EMPEROR : 9th July 2010 در ساعت 12:28 AM
در کشور های اروپایی نه تنها ورود این پرنده ها به صورت غیر قانونی پیگرد های جدی رو داره بلکه هیچ مشتری هم نداره
چون در اون کشور ها جاهایی هستند که خودشون پرورش میدن و وقتی به دنیا میان از مادر جدا میشن و دستی بزرگ می کنن و کارت شناسایی و حلقه دور پا از روز تولد ثیت میشه
طبیعتا اون طوطی ها هیچ ترسی از انسان ندارن! و کاملا مناسب آموزش هستند!
مسلما منظور دوستمون این مکانیزم بوده!
![]()
ویرایش توسط EMPEROR : 9th July 2010 در ساعت 02:31 PM
سلام خدمت تمامی دوستان
من حدود یک ماه هست که یه کاسکو دم قرمز گرفتم که رام هست در اصل غار نمیزنه وگرنه رو دست که نمیا سرهم نمیده ولی میزاره نوکشو نازکنم و دستمو ببرم تو قفس و بش تخمه بدم پرهاشم کمی نامیزونه
نمیدونم رفته تولک یا نه ولی احتمالش خیلی زیاده و از اون وقتی که خریدمش بدنش کم یا زیاد میلرزه این مال چیه وبا چی درست میشه؟
دوم اینکه بعد از اخرین حموم که بردمش اسهال گرفته با رنگ سبز و کمی سفید برا این باید چهکار کنم؟
سوم یه روشیه که یکی نشونم داد برا زودتر رام شدن :تخمه میریزم تو دستم و دستمو مشت میکنم طوری که کاسکو بتونه سرشو بکنه تو دستم و تخمه بخوره اینجوری بادستم بیشتر تماس داره و دست من به دور سرش محیط و بعد از چند بار که فهمید کاریش ندارم با اینکه میطونم سرشو بگیرم و.... زودتر به من عادت کنه نظر شما چیه؟ ببخشید زیاد شد!!
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)