بنظر من رضا جان اگه نگردی خیلی بهتره.چون وقتتون هدر میره. حالا من فردا رفتم مغازه از بچه ها میپرسم ببینم کسی این لامپ رو داره یا نه. جوابش رو فردا بهتون تو همین تاپیک میزارم
اگه این کارو بکنی که خیلی حال دادی
البته منم محل کارم بازاره نهایت چند ساعت وقت باید گذاشت دیگه
بازم ممنون از لطفتون
با سلام مجدد
کسي کلر سنج خوب سراغ نداره ؟
سلام رضا جان . من پیگیر کارت بودم. به چندتا از بچه گفتم گفتند که لامپ 5100 نیست. البته لامپ متال با نور5100(یخی) داخل کاتالوگ جنس های خارجی وادراتی هست ولی چون کسی دنبال این لامپ نمیاد و همه دنبال نور سفید و آفتابی هستند کسی این نوع رنگ لامپ رو وارد نمیکنه.. با عرض شرمندگی باید بگم که شما فقط میتونی از نور سفید یا آفتابی برای انجام کارت استفاده کنی یا میتونی تا لامپ سفید و آفتابی رو باهام روشن کنی که نور 5100 بهتون بده. که البته اینم از نظر هزینه و مصرف برق بصرفه نیست.
دست درست دوست عزیز یعنی اصلا واد نمیکنن تو ایران ؟
یا کم میارن ؟
سلام رضا جان. والا تا اونجایی که من اطلاع پیدا کردم نه این رنگ داخل لاله زار نیست. خدمتت عارضم که الان لامپ های جدیدی اومده که عین لامپ هالوژن هست و
اسمش (smd) هست که تو هر لامپ 20 عدد لامپ led داره و پرتاب نور و کم مصرف بودنش خیلی عالی هست. و قیمتش هم حدود 3500یا 4000 هزار هست.اگه تونستم یه عکس برات میزارم تا ببینی
لامپ smd دیدم
بازم ممنون یک فکری میکنم براش :smile (277):
سلام رضا جان. والا تا اونجایی که من اطلاع پیدا کردم نه این رنگ داخل لاله زار نیست. خدمتت عارضم که الان لامپ های جدیدی اومده که عین لامپ هالوژن هست و
اسمش (smd) هست که تو هر لامپ 20 عدد لامپ led داره و پرتاب نور و کم مصرف بودنش خیلی عالی هست. و قیمتش هم حدود 3500یا 4000 هزار هست.اگه تونستم یه عکس برات میزارم تا ببینی
سلام .میگم یه سایت فروش دیسکس کسی سراق نداره واسم؟ ممنون می شم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.