فایل پیوست 1733
فایل پیوست 1732
فایل پیوست 1731
فایل پیوست 1730عكس هاي جديد آكواريوم من
فایل پیوست 1729
عكس جديد
![]()
فایل پیوست 1733
فایل پیوست 1732
فایل پیوست 1731
فایل پیوست 1730عكس هاي جديد آكواريوم من
فایل پیوست 1729
عكس جديد
![]()
دیسکس البینو تون واقعا زیباست
تبریک می گم
ارادتمند
تزئینات تانکت خیلی زیباست فقط از یک background خوبم استفاده کنی 20 میشه
سلام
ممنون از دوستان .
بکگراند رو هر شکلی باشه دوست ندارم. تازه اگه به من بود تانک رو خالی میذاشتم تا دیسکس هام راحت رشد کنن و زندگی کنن .اما بحث زیباییش مطرحه چون آکواریومم جلوی دیده.
سلام دوست عزيز آفرين چه آكواريوم زيبايي از ماهيات واقعا خوشم اومد منم ديسكس نگر ميدارم تعدادشون 10 تاس 1 آبي رگه دار 3 تا فيروزه اي 2تا قرمز رگه دار كه يكيش رد تركه 2 تا پرتقالي 2 تا قهوه اي رگه دار ولي ماهيهاي من هنوز كوچيكن آبي بزرگتر از اوناس يه سوال داشتم آبي زود بزرگ شد هر روزم داره بزرگتر ميشه رگه داره نريتش از الان مشخصه ولي 2 تاشون خيلي كوچيك موندن قهوه اي رگه دارا رو ميگم اونا منو نگران كردن غذا مي خورن سر حالم هستن ولي اين بزرگه همشونو ميزنه آبي الان 4 برابر قهوه ايا و 2 برابر بقيه ماهيام شده ازتون راهنمايي مي خوام ممنون ميشم فعلا عكس خوب ازشون ندارم ولي ميذارم
سلام
عجب نر دراگون زیبا و کاملی ، خدا نگه داره برات انشالله
به نظر من شاه ماهی تانک شماست
منم کم کم دارم هوس میکنم علاوه بر پرت دیسکس هم نگه دارم ! ... البته تو یه اکواریوم دیگه چون پرت من با ماهی دیگه ای نمیسازه .. حتی گربه ماهی بی ازار رو فراری داد !
سلام.سلام دوست عزيز آفرين چه آكواريوم زيبايي از ماهيات واقعا خوشم اومد منم ديسكس نگر ميدارم تعدادشون 10 تاس 1 آبي رگه دار 3 تا فيروزه اي 2تا قرمز رگه دار كه يكيش رد تركه 2 تا پرتقالي 2 تا قهوه اي رگه دار ولي ماهيهاي من هنوز كوچيكن آبي بزرگتر از اوناس يه سوال داشتم آبي زود بزرگ شد هر روزم داره بزرگتر ميشه رگه داره نريتش از الان مشخصه ولي 2 تاشون خيلي كوچيك موندن قهوه اي رگه دارا رو ميگم اونا منو نگران كردن غذا مي خورن سر حالم هستن ولي اين بزرگه همشونو ميزنه آبي الان 4 برابر قهوه ايا و 2 برابر بقيه ماهيام شده ازتون راهنمايي مي خوام ممنون ميشم فعلا عكس خوب ازشون ندارم ولي ميذارم
ببخشيد خيلي دير جواب دادم.
به id من پي ام بديد تا اگر كمكي از دستم بر مياد انجام بدم.
سلام.
خيلي خوبه !
اما ديسكس قابل مقايسه با پرت نيست. قبل از اينكه ديسكس بگيريد حتما با كسي كه تجربش رو داره مشورت كنيد و راهنمايي بگيريد .
سلام
اسم اون گیاهای کف تانک چیه؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.