خیر دوست عزیز
جدا از بحث این که کار درستی کردید که تمیز کردید (البته باید اون قسمت تراشیده بشه )
مطمئن باشید پرنده به مرور از کف دریا استفاده میکنه
در پرنده های بقیه دوستان هم تا جایی که در جریانم تقریبا همینطوره
شما از این بابت نگران نباش اما با توجه به فصل حواستون به غذایی مخصوصا میوه و سبزیجات مجاز باشه!
موفق باشید.
این نشون میده که از سر اجبار به شما سر میده نه علاقه!!!!
بزرگترین اشتباه اینه که به زور دستتون رو به سر پرنده نزدیک کنید.خستش میکنید و اونم از روی اجبار سر میده ولی آسیبی که از نظر روحی و روانی بهش وارد میکنید بسیار زیاده.پرنده باید خودش به سمت شما بیاد(این اتفاق قطعا میفته)
شاید قبولش براتون سخت باشه ولی ممکنه ماه ها بعد دچار اختلالاتی نظیر پرکنی بشه حتی زمانی که کاملا رام شده!!!کاسکو ها حافظه خوبی دارن و خیلی از اتفاقات رو تا ماه ها به خاطر میسپرن.خیلی از دوستانی که کاسکوشون رو به روش زوری رام کردن و بهش اجبار کردن که سر بده الان کاسکوشون پرکنه ....
دوست عزیز زنگ بزن به پرنده فروشی ها ... معمولا بیشترشون میفرستن.باید هزینه اسباب بازی + پول ارسالش رو از قبل به حسابشون واریز کنید
ویرایش توسط بابک آژیده : 7th July 2010 در ساعت 04:42 PM
سلام دوستان
ببخشید میخواستم بدونم از کی شروع کنم قطره های تقویتی به خاکستری بدم؟؟
لطفا اسم قطره ها و زمانهای مصرف مثلا تو هفته چند بار و چند قطره رو هم توضیح بدید.
الان خاکستری من 10 روز هست پیشمه
از کی شروع کنم قطره دادن رو.
ممنون
سلام
من ميخوام تو اين هفته طوطيمو عوض كنم.چون چشماش زرده و تو اين دو ماه كوچكترين پيشرفتي نداشته.
حالا نميدونم كه چشم طوسي روشن بگيرم بهتره يا تيره؟
لطفا راهنماييم كنيد.
خيلي ممنون
سلام.آقا این روزا هوا خیلی گرمه و حبوباتی که میزارم واسه طوطیم.زود خشک میشه .چیکار کنم که لااقل یه 7-8 ساعت تر بمونه؟
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)