آقا طبق راهنمایی شما شب روی قفس کاسکوم ملحفه کشیدم تا بخوابد ولی انگار اصلاً خوشش نیامد چون با نوکش ملحفه را از لابلای قفسش کشید تو و شروع کرد به جویدن و پاره کردنش .
آقا طبق راهنمایی شما شب روی قفس کاسکوم ملحفه کشیدم تا بخوابد ولی انگار اصلاً خوشش نیامد چون با نوکش ملحفه را از لابلای قفسش کشید تو و شروع کرد به جویدن و پاره کردنش .
سلام دوست عزیز
یکی از دوستان بعد از یکسال تمرین مداوم نتیجه گرفت شما مطمعا باشید اون به حرف میاد طوطی لال وجود نداره فقط شما باید خوب باهاش تمرین کنید خسته نشید خجالت نکشید از اینکه مرتب جلوش وایسید کلمه کلمه تمرین کنید بزار همه بگن ما خلیم اگه میخوای حرف بزنه باید هر روز مرتب باهاش تمرین کنی هر وقتم نیستی صداتو ضبط کن براش بزار
خود سیب بهتره
سلام. ممنون كه به سئوال من جواب دادين. ولي پرنده غريب جان اين كاسكوي ما ميلي به سيب ندارن. يه مقدار هم مدفوعش آبكي هستش. البته حال عموميش كاملاً خوبه. غذاشم خوب مي*خوره.
دوست عزیز شما سیبو تیکه تیکه کن بده بهش معلومه که نمیخوره همشون همینطورین شما هی بهش بده تا با عصبانیت بگیره پرت کنه دوباره هی بهش بده تا خورد کنه دوباره بیست بار سی بار که دادی یواش یواش مزه مزه میکنه خوشش میاد دیگه میگیره میخوره مطمعن باش که میخوره ماله من و ماله همه همینجوری خوردن با یه بار و دو بار نمیگیره بخوره هر چیزیو همینطوری باید بهش بدین اگه مدفوعش زیاد آبکی شد سریع ببرش دکتر اگه اینکارا که گفتم کردی باز نخورد فعلا آبشو بده تا خوب بشه
ویرایش توسط پرنده ی غریب : 30th June 2010 در ساعت 09:20 AM
آره حتما بریز عسل خوبو خالص چند قطره تو آبش دوست عزیز هیچکی از دکتر خوشش نمیاد و درسته که شما خاطره بدی از دکتر دارید ولی نمیشه گفت که اصلا دکتر نمیبریدش یا نمیرید سعی کنید همیشه پیش یه دکتر خوب برید ولی ماله شما ایشاله هیچ مشکلی نداره و هیچ وقت احتیاج به دکتر نباشه اون از چیزی نترسیده یا جابجاش نکردین چند روزه روندگی داره و کارا و غذاهایی که قبلش بهش دادین چیا بوده؟
اين رو تازه 6 روزه كه خريدم. از اول هم بهش تخمه آفتابگردان خام دور سفيد، خيلي كم بادام زميني خام و بلال تازه مي*دم كه همه اينا رو مي*خوره از روز اول هم كه سيب رو تكه مي*كنم و براش مي*ذارم كه نمي**خوره و آب خالي. غير از اين چيزي ندادم. ممكنه از چيزي ترسيده باشه. شايدم جابجايي روز اول. چون اول بردمش توي اتاق و ديدم كه اونجا جاي مناسبي نداره. بعد آوردمش توي پذيرايي و يه جا ساكنش كردم. راستي پرنده فروش به من گفت توي آبش شربت پروزيدولن بريزم ولي من اين كار رو نكردم چون به نظرم درست نبود. حالا به نظر شما چي كار كنم؟
اینا وقتی استرس بهشون وارد میشه جابجا میشن معمولا چند روز روندگی دارن حتی وقتی پرشونو کوتاه میکنی هم همینطور برای همین حتما عسل تو آبش بریز جاشو دیگه عوض نکن کنج دیوار سالن نشیمن خوبه بادوم زمینی روزی دو سه تا بیشتر نده اونم باید از داخلش مطمعن باشی که کپک نزده باشه تخمه همیشه جلوش باشه اونم نوع خوبشو بگیر سیبو جلوش بزاری نمیخوره ولی الان چون تازه آوردیش و تا 10 روز نباید کاری بهش داشته باشی اشکال نداره ولی بعدش همونطور که گفتم با دست بهش بده اون دارو رو نده فقط عسل به نظر من بادومم فعلا بهش نده تا خوب بشه اب سیب هم فکر نمیکنم فعلا بتونی بهش بدی مگه بریزی تو ظرفه آبش یه ساعت بعدم بردار ایشاله زود خوب میشه نگران نباش راستی بلال هم زیاد بهش بده خیلی خوبه
ممنونم. خيلي خيالم رو راحت كردي. واقعاً دكمه تشكر، براي سپاسگذاري كمه.
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)