صفحه 63 از 105 نخستنخست ... 13444546474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 621 به 630 از 1046
    کاربرفعال

شماره عضویت
    22016
    کلا لب به مرغ نمیزنه. کته ماست رو الان امتحان میکنم

کاربرفعال

شماره عضویت
    22016
    کته ماست رو هم نخورد. خواهرم صبح می برش پیش دکتر وکیلی

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط pooch نمایش پست ها
    کته ماست رو هم نخورد. خواهرم صبح می برش پیش دکتر وکیلی
    بسيار خب ، اميدوارم مشكلي پيش نياد . اگر احيانا ميلي به غذا پيدا كرد ولي بعد از خوردن استفراغ كرد تا چند ساعت غذا دادن رو متوقف كنيد . بسته به وضعيت بيمار ، و استفراغهاي مكرر ، ١٢-٢٤ساعت امكان داره ، بگن چيزي نخوره و بعد از اون كم كم اب و غذاهاي نرم بهش بديد. الان هم دو قطره مولتي ويتامين بريزيد دهانش. در مدفوعش خون ديده ميشه؟ استخواني چيزي نخورده اين دو روز ؟

کاربرفعال

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    22001
    نقل قول نوشته اصلی توسط animal lover نمایش پست ها
    چرا روشهايي كه گفته شد رو انجام نداديد؟ ضدعفوني كردن قسمتهاي الوده ، گذاشتن چند ظرف بستر در قسمتهاي مختلف منزل ، تعويض ظرف فعلي كه شايد از اندازه يا عمق خاك راضي نباشه .
    منظورم از عصبي بودن ، پرخاشگري در ظاهر نبود . استرسهاي درونيه كه بروزش به نافرماني يا ناهنجاريهاي رفتاري ختم ميشه . عقيم كردن يكي از راههاي مبارزه با اين رفتار هاست .
    تا الانش شما هر چی گفتین انجام دادم شک نکنین
    از عقیم کردن حیوانات کاملا مخالف هستم
    احتمالا عمق خاک کم باشه بیشترش میکنم

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط SilentCity نمایش پست ها
    تا الانش شما هر چی گفتین انجام دادم شک نکنین
    از عقیم کردن حیوانات کاملا مخالف هستم
    احتمالا عمق خاک کم باشه بیشترش میکنم
    متشكر. ولي دوست عزيز ، عقيم كردن در وضعيتي كه نه شرايط نگهداري هست و نه امكانات، و فرهنگ جامعه در حدي نيست كه هر كسي خودش رو مسئول نسلهاي أواره و بي پناه آينده بدونه ، يك نياز و كمك به حيوانيه كه از نبود جفت و ناراحتي هاي جسمي ، رنج ميبره . حيواناتي كه سن بالايي دارن و امكان جفتگيري يا بارداري براشون نيست ، و يا حتي اگر باشه ، مبتلا به عفونت ، سرطان يا انسدادهاي دستگاه تناسلي مثل اوركيت و اپيديميت در جنس نر و سرطانهاي تخمدان ، رحم ، سينه و پيومتر در جنس ماده ميشن ، بايد زودتر عقيم بشن ، بنابراين، با اين وضعيت ، اونطور كه به نظر مياد ، كار غير اخلاقي نيست . اگر يك درصد به سلامت حيوان أهميت بديم .

کاربرفعال

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    22001
    متشكر. ولي دوست عزيز ، عقيم كردن در وضعيتي كه نه شرايط نگهداري هست و نه امكانات، و فرهنگ جامعه در حدي نيست كه هر كسي خودش رو مسئول نسلهاي أواره و بي پناه آينده بدونه ، يك نياز و كمك به حيوانيه كه از نبود جفت و ناراحتي هاي جسمي ، رنج ميبره . حيواناتي كه سن بالايي دارن و امكان جفتگيري يا بارداري براشون نيست ، و يا حتي اگر باشه ، مبتلا به عفونت ، سرطان يا انسدادهاي دستگاه تناسلي مثل اوركيت و اپيديميت در جنس نر و سرطانهاي تخمدان ، رحم ، سينه و پيومتر در جنس ماده ميشه . بنابراين عقيم كردن با اين وضعيت ، اونطور كه به نظر مياد ، غير اخلاقي نيست . اگر يك درصد به سلامت حيوان أهميت بديم .
    فرمایشات شما رو کاملا قبول دارم اگه اینطوری هستش واسه سلامت حیوون چه گربه باشه یا....کوتاهی نمیکنم

ماده ی منو دادن 2 ساعتی پیش نمیشه کنترلش کرد چرا اینطوری شده حالت تهاجمی در حد خطرناک حتی خودمم نمیتونم نزدیکش بشم شدیدا با نر برخورد میکنه حتی اجازه نمیده از 3 متری نزدیکش بشه یکبارم منو بدجور زد چرا؟!
    عادت داشت تو اتاق من بخوابه با این وضعی که میبینمش والله میترسم تو اتاق خودم بخوابم

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    فرمایشات شما رو کاملا قبول دارم اگه اینطوری هستش واسه سلامت حیوون چه گربه باشه یا....کوتاهی نمیکنم

ماده ی منو دادن 2 ساعتی پیش نمیشه کنترلش کرد چرا اینطوری شده حالت تهاجمی در حد خطرناک حتی خودمم نمیتونم نزدیکش بشم شدیدا با نر برخورد میکنه حتی اجازه نمیده از 3 متری نزدیکش بشه یکبارم منو بدجور زد چرا؟!
    عادت داشت تو اتاق من بخوابه با این وضعی که میبینمش والله میترسم تو اتاق خودم بخوابم
    سوال كنيد چطور باهاش رفتار كردن ؟ يا بيش از حد جفتگيري غير موفق داشته يا با نر درگير بوده و يا باهاش درست رفتار نشده . اتاق ديگه اي با اب و غذا بزاريد ، نر هم ازش دور كنيد ، خودتون هم سعي كنيد تا زماني كه ارامششو بدست نياورده بهش نزديك نشيد. گذراست .٢-٣روز ديگه عادي ميشه.

کاربرفعال

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    22001
    سوال كنيد چطور باهاش رفتار كردن ؟ يا بيش از حد جفتگيري غير موفق داشته يا با نر درگير بوده و يا باهاش درست رفتار نشده . اتاق ديگه اي با اب و غذا بزاريد ، نر هم ازش دور كنيد ، خودتون هم سعي كنيد تا زماني كه ارامششو بدست نياورده بهش نزديك نشيد. گذراست .٢-٣روز ديگه عادي ميشه.
    چشم میپرسم
    ولی اینو میدونم جفت گیری زیاد داشته تو چند روز و بعدش نر,ماده رو میزده
    دوره ی فحل هم تقریبا 5 روز بود الان علایمش رو نمیبینم
    زمانی که باردار بشه اگه جفت گیری موفق باشه خشن میشه یا آروم؟!

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    چشم میپرسم
    ولی اینو میدونم جفت گیری زیاد داشته تو چند روز و بعدش نر,ماده رو میزده
    دوره ی فحل هم تقریبا 5 روز بود الان علایمش رو نمیبینم
    زمانی که باردار بشه اگه جفت گیری موفق باشه خشن میشه یا آروم؟!
    رفتارش با اونچیزی که در دوره فحل میبینید متفاوته. و عادی میشه ولی خشن خیر.

کاربرفعال

شماره عضویت
    22016
    بسيار خب ، اميدوارم مشكلي پيش نياد . اگر احيانا ميلي به غذا پيدا كرد ولي بعد از خوردن استفراغ كرد تا چند ساعت غذا دادن رو متوقف كنيد . بسته به وضعيت بيمار ، و استفراغهاي مكرر ، ١٢-٢٤ساعت امكان داره ، بگن چيزي نخوره و بعد از اون كم كم اب و غذاهاي نرم بهش بديد. الان هم دو قطره مولتي ويتامين بريزيد دهانش. در مدفوعش خون ديده ميشه؟ استخواني چيزي نخورده اين دو روز ؟
    باشه. خون نه، استخوون هم نه

صفحه 63 از 105 نخستنخست ... 13444546474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)