کلا لب به مرغ نمیزنه. کته ماست رو الان امتحان میکنم
کلا لب به مرغ نمیزنه. کته ماست رو الان امتحان میکنم
کته ماست رو هم نخورد. خواهرم صبح می برش پیش دکتر وکیلی
بسيار خب ، اميدوارم مشكلي پيش نياد . اگر احيانا ميلي به غذا پيدا كرد ولي بعد از خوردن استفراغ كرد تا چند ساعت غذا دادن رو متوقف كنيد . بسته به وضعيت بيمار ، و استفراغهاي مكرر ، ١٢-٢٤ساعت امكان داره ، بگن چيزي نخوره و بعد از اون كم كم اب و غذاهاي نرم بهش بديد. الان هم دو قطره مولتي ويتامين بريزيد دهانش. در مدفوعش خون ديده ميشه؟ استخواني چيزي نخورده اين دو روز ؟
تا الانش شما هر چی گفتین انجام دادم شک نکنینچرا روشهايي كه گفته شد رو انجام نداديد؟ ضدعفوني كردن قسمتهاي الوده ، گذاشتن چند ظرف بستر در قسمتهاي مختلف منزل ، تعويض ظرف فعلي كه شايد از اندازه يا عمق خاك راضي نباشه .
منظورم از عصبي بودن ، پرخاشگري در ظاهر نبود . استرسهاي درونيه كه بروزش به نافرماني يا ناهنجاريهاي رفتاري ختم ميشه . عقيم كردن يكي از راههاي مبارزه با اين رفتار هاست .
از عقیم کردن حیوانات کاملا مخالف هستم
احتمالا عمق خاک کم باشه بیشترش میکنم
متشكر. ولي دوست عزيز ، عقيم كردن در وضعيتي كه نه شرايط نگهداري هست و نه امكانات، و فرهنگ جامعه در حدي نيست كه هر كسي خودش رو مسئول نسلهاي أواره و بي پناه آينده بدونه ، يك نياز و كمك به حيوانيه كه از نبود جفت و ناراحتي هاي جسمي ، رنج ميبره . حيواناتي كه سن بالايي دارن و امكان جفتگيري يا بارداري براشون نيست ، و يا حتي اگر باشه ، مبتلا به عفونت ، سرطان يا انسدادهاي دستگاه تناسلي مثل اوركيت و اپيديميت در جنس نر و سرطانهاي تخمدان ، رحم ، سينه و پيومتر در جنس ماده ميشن ، بايد زودتر عقيم بشن ، بنابراين، با اين وضعيت ، اونطور كه به نظر مياد ، كار غير اخلاقي نيست . اگر يك درصد به سلامت حيوان أهميت بديم .
فرمایشات شما رو کاملا قبول دارم اگه اینطوری هستش واسه سلامت حیوون چه گربه باشه یا....کوتاهی نمیکنممتشكر. ولي دوست عزيز ، عقيم كردن در وضعيتي كه نه شرايط نگهداري هست و نه امكانات، و فرهنگ جامعه در حدي نيست كه هر كسي خودش رو مسئول نسلهاي أواره و بي پناه آينده بدونه ، يك نياز و كمك به حيوانيه كه از نبود جفت و ناراحتي هاي جسمي ، رنج ميبره . حيواناتي كه سن بالايي دارن و امكان جفتگيري يا بارداري براشون نيست ، و يا حتي اگر باشه ، مبتلا به عفونت ، سرطان يا انسدادهاي دستگاه تناسلي مثل اوركيت و اپيديميت در جنس نر و سرطانهاي تخمدان ، رحم ، سينه و پيومتر در جنس ماده ميشه . بنابراين عقيم كردن با اين وضعيت ، اونطور كه به نظر مياد ، غير اخلاقي نيست . اگر يك درصد به سلامت حيوان أهميت بديم .
ماده ی منو دادن 2 ساعتی پیش نمیشه کنترلش کرد چرا اینطوری شده حالت تهاجمی در حد خطرناک حتی خودمم نمیتونم نزدیکش بشم شدیدا با نر برخورد میکنه حتی اجازه نمیده از 3 متری نزدیکش بشه یکبارم منو بدجور زد چرا؟!
عادت داشت تو اتاق من بخوابه با این وضعی که میبینمش والله میترسم تو اتاق خودم بخوابم
سوال كنيد چطور باهاش رفتار كردن ؟ يا بيش از حد جفتگيري غير موفق داشته يا با نر درگير بوده و يا باهاش درست رفتار نشده . اتاق ديگه اي با اب و غذا بزاريد ، نر هم ازش دور كنيد ، خودتون هم سعي كنيد تا زماني كه ارامششو بدست نياورده بهش نزديك نشيد. گذراست .٢-٣روز ديگه عادي ميشه.فرمایشات شما رو کاملا قبول دارم اگه اینطوری هستش واسه سلامت حیوون چه گربه باشه یا....کوتاهی نمیکنم
ماده ی منو دادن 2 ساعتی پیش نمیشه کنترلش کرد چرا اینطوری شده حالت تهاجمی در حد خطرناک حتی خودمم نمیتونم نزدیکش بشم شدیدا با نر برخورد میکنه حتی اجازه نمیده از 3 متری نزدیکش بشه یکبارم منو بدجور زد چرا؟!
عادت داشت تو اتاق من بخوابه با این وضعی که میبینمش والله میترسم تو اتاق خودم بخوابم
چشم میپرسمسوال كنيد چطور باهاش رفتار كردن ؟ يا بيش از حد جفتگيري غير موفق داشته يا با نر درگير بوده و يا باهاش درست رفتار نشده . اتاق ديگه اي با اب و غذا بزاريد ، نر هم ازش دور كنيد ، خودتون هم سعي كنيد تا زماني كه ارامششو بدست نياورده بهش نزديك نشيد. گذراست .٢-٣روز ديگه عادي ميشه.
ولی اینو میدونم جفت گیری زیاد داشته تو چند روز و بعدش نر,ماده رو میزده
دوره ی فحل هم تقریبا 5 روز بود الان علایمش رو نمیبینم
زمانی که باردار بشه اگه جفت گیری موفق باشه خشن میشه یا آروم؟!
باشه. خون نه، استخوون هم نهبسيار خب ، اميدوارم مشكلي پيش نياد . اگر احيانا ميلي به غذا پيدا كرد ولي بعد از خوردن استفراغ كرد تا چند ساعت غذا دادن رو متوقف كنيد . بسته به وضعيت بيمار ، و استفراغهاي مكرر ، ١٢-٢٤ساعت امكان داره ، بگن چيزي نخوره و بعد از اون كم كم اب و غذاهاي نرم بهش بديد. الان هم دو قطره مولتي ويتامين بريزيد دهانش. در مدفوعش خون ديده ميشه؟ استخواني چيزي نخورده اين دو روز ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.