سلام ببخشید یه سوال داشتم.
عروس من دمش به خاطر اینکه روی زمین میکشه خیلی سیاه شده و بعد از حمام هم فقط کمی بی رنگ میشه. امکان داره برای شست و شوی دمش از مواد شوینده استفاده کنم تا تمیز بشه ؟ اگر جواب بله هست چه موادی؟
و سوال دیگه اینکه تا الان تو خونه ازاد بوده ولی همه جارو کثیف کرده ، و سیم هارو پاره کرده و چند بار هم نزدیک له بشه الان براش قفس خریدم ، همین جوری بزارمش تو قفس یا مقدمه ای داره؟
Sent from my iPhone using Parsipet
سلام ، شامپوهاي مخصوص طوطي هست ولي با كمي شامپوي بچه ، صابون گليسيرين ، پودرصابون بچه يا سركه ( خيلي خيلي كم) هم ميشه دم رو تميز كرد . با اب گرم و پنبه . بعد هم خشكش كنيد .
براي قفس گذاشتن با غذا عادتش بديد . روزي چند ساعت داخل قفس با در باز غذا بزاريد ، كم كم زمانشو بيشتر كنيد با در بسته و ساعات تفريح بيرون از قفس هم داشته باشه
سلام، عروسم 3 ماهش و نیمه رام هست حالا اگه یک عروس رام شده یا ملنگو رام شده بگیرم با هم کنار میان؟و ميتونه در رام شدنش تاثیر گذار باشه؟ یا به حرف آوردن موثر باشه؟
سلام من یک جوجه عروس هلندی سرلاکی از شخصی گرفتم روز دوم متوجه شدم پرنده رو پاهاش وانمیسته و یکی از پاهاش مشکل داره بردم دامپزشک گفت اون پاش قبلا شکسته و کج جوش خورده.
حالا چکار باید بکنم دوستان راهنمایی کنید اگه بخوام نگهش دارم چطور میشه و اگر نخواهم نگهش دارم چکار باید بکنم.
سلام ، ديگه جوش خورده ، راه حلي نداره .
دوست عزيز ، اتفاق عجيبي نيست ، درسته تحملش براي اون جوجه سخته ولي خيلي از حيوانات با نقص عضو زندگي ميكنن . اين بچه هم به زودي خودشو با شرايط موجود وفق ميده . فقط بايد با توجه به مشكلي كه داره ، امكانات مناسبي براش فراهم كنيد . اگر هم قصد نگهداريشو نداريد ، واگذارش كنيد .
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)