اتاقشون تاريكه نورش كمه بخاطر همين چراغشون رو روشن ميكنم ن چيزى نبود فقط زمانى ك چراغ روشن شد بى تاب شدن
اتاقشون تاريكه نورش كمه بخاطر همين چراغشون رو روشن ميكنم ن چيزى نبود فقط زمانى ك چراغ روشن شد بى تاب شدن
خوشبختانه از دیروز حالش کاملا خوب شدهسلام
من یک عروس هلندی ماده دارم که الان که حدودا ۱۷ ماهشه که از دو ماهگی بزرگش کردم
حدود 15 اردیبهشت 3 تا تخم هرز گذاشت حدود 10 روز پیش یک جفت آوردم براش فرداش باز تخم گذاشت تا چهارمین و 4 روز پیش گذاشت که تخم ها بدون نطفه هستن
الان بیشتر وقتا نر رو تخما میخوابه
از حدود 3 روز پیش ماده همش کز میکنه به نظرم بی حال هستش و و فقط پف میکنه و میخوابه
دمش هم تکون میخوره.ضربان قلبش یکم تند تر شده
.اشتهاش کمی کمتر شده.اسهال هم نداره.مدفوعش عادیه
حدود یگ هفتست حموم نمیکنه
امروز هم بدنش به نظرم سرد بود
میشه راهنمایی بکنید؟ خیلی نگرانشم
ممنون از راهنمایی هاتون
سلام،عروس من تا از قفس مياد بيرون ميره کنار جاهایی که تصویرش را منعکس میکنه و اونجا ميشينه و بازی میکنه ، به نظرتون بزارم بره یا نه؟
سلام ، سعي كنيد از اين وسايل منعكس كننده كه مثل آينه هست دورش كنيد . تاثيرات منفي داره براش. ممكنه افسرده بشه يا تصور داشتن جفت اذيتش كنه و از طرفي بلوغ زودتر و بي قراري هايي كه در پي داره.
سلام عروساى من حدود دو هفته است ك اصلا حمام نميكنن هرچى براشون اب ميذارم ك حمام كنن ولى توجه نميكنن بنظرتون چكار كنم??
سلام ، كمي اب گرم با ابپاش به پشت بالها اسپري كنيد . و بعد ظرف اب رو بزاريد سايه افتاب كه ترغيب بشن . مراقب باشيد گرما زده نشن . مقابل كولر هم نباشن . ميتونيد سبزيجاتشون هم خيس كنيد كه خودشونو باهاش مرطوب كنن و براي ابتني تشويق بشن ولي اجازه نديد ، اون سبزيجات مرطوب رو بخورن .
سلام دوستان .
من یه عروس هلندی دارم که تقرییا 2 ماهشه ... زمانی که خریدمش سرلاک می خورد فقط فروشنده گفت 1 هفته دیگه بهش سرلاک بدین کنارشم دون بدین تا یاد بگیره . بعد 1 هفته سرلاک قطع کردم .میوه دون تخمه برنج دادم بهش ... میوه برنج خوب میخورد ولی دون تخمه رو کاملا خوب میشکونه ولی فقط با مغز شون بازی میکنه نمی خورشون . چند روزی خیلی کسل بود تا 2 روز پیش که حالش خیلیی بد شد بردمش دامپزشک . گفت خیلی ضعیف شده خیلیم لاغر شده 2 تا آمپول زد مولتی ویتامین داد گفت تا یه هفته باز سرلاک بدم بهش ولی باید دون بخوره ... مشکل اینه که دائما داره با دون تخمه بازی میکنه و نمی خوره کاملا بلده بشکونه پوستشونو ولی مغزو خورد میکنه میندازه بیرون ... نمی دونم چی کار کنم نگرانم باز حالش بد شه ... لطفا اگه کسی راه حلی داره به من کمک کنه![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.