مرسی خانوم شیکرا جوابتون خیلی کامل بود
من 1پست هم دارم یکی 2 صفحه قبله کسی جوابمو نداد:smile (31):
سلام .تمرین صحبت کردنت هم مثل کارای دیگه ای که برای رام شدنش انجام دادی عالیه .فقط نیازی نیست هر دفعه بهش جایزه بدی .وقتی داری یه کلمه جدید بهش یاد میدی مهم اینه که توجه کنه و ممکنه سوت هم بزنه ولی اون سوتی که شما داری می گی برای گرفتن جایزست و داره جواب شما رو نمیده .روبروش بمون ، جایزه رو نشونش بده ، 10 بار اون کلمه رو بگو ، جایزه بده ( به خاطر اینکه گوش داده به حرفت ، به خاطر دقتش ) .دوباره جایزه رو نشون بده ، 10 بار بگو ، یه جایزه بده ... .زمانی که متوجه شدی سوتش تغییر کرده یعنی آمادست واسه جواب دادن .پس شما هم تکرار کن واینبار برای هربار جواب دادن جایزه بده .این روشه منه برای طوطیه خودم .اینجا هم می تونی مطالعه کنی :
آموزش سخن گویی به طوطی سانان
اشکالی نداره شما فقط تکرار کن براش .طوطیه من کلمات جدید که می شنوه با دقت فقط نگام می کنه روزای بعدی که کلمه براش عادی شده راه میره یا با اسباب بازیاش بازی می کنه ولی حواسش هست چی دارم می گم .شما باید بلند و واضح براش کلمه رو تکرار کتی و تو چشماش نگاه کن که متوجه بشه داری ازش می خوای که دقت کنه و بفهمه که گفتن این کلمه برات مهمه .راه رفتنشون یا بازیگوشیشون الکیه .می خوان بگن مثلا ما حواسمون نیست یا اصلا مهم نیست برامون که چی دارین میگین .خیالت راحت باشه.
خدا رو شکر که دلیل کم سرو صدا بودنش رو کشف کردی
درباره افتادنش موقع خواب .اگه فقط موقع خواب اینجوره که فکر نمی کنم مشکلی باشه طوطی های منم بعضی وقتا اینجوری می شدن .این طوطیم هم همینطور .ولی اگه در حالت عادی هم میوفته از نظر من طبیعی نیست .بمون دوستان دیگه نظرشون رو بگن .
سلام به همه
من با يه مشكل كوچيك مواجه شدم و ميخوام دوستان بهم كمك كنن. مشكل من اينه كه بايد براي 5روز برم مسافرت وطوطي كاسكويي كه الان حدود2ماه ونيم خريدمش و از دست بهش غذا ميدم رو تنها بذارم. به نظرتون چيكار كنم اونم با خودم ببرم؟ يا بذارمش خونه يكي از دوستان؟![]()
سلام دوستان عزیز
چهارشنبه ساعت 8 شب یک کم با نیکی بازی کردم و بهش جایزه دادم ، نشستم کنارش و داشتم تلویزیون می دیدم ، چشمتون روز بد نبیند دیدم دیوار پشت سرش ، در ورودی و میز تلوزیون پر از لکه خون است برگشتم دیدم کف قفس هم سه چهار تا لکه خون ریخته داشتم دیوانه می شدم زنگ زدم به پدرم ، گفت شاید بهش استخوان مرغ دادی گلویش را زخمی کرده و یا شاید پاهاش زخمی شده ، گرفتمش توی بغلم و همه جایش را دیدم ولی هیچ جا خونی نبود گریه امانم نمی داد ، طفلکی توی اون وضعیت تند تند منو بوس می کرد و خیلی مهربون شده بود ، فکر می کردم دیگه آخر کار است و دارم از دستش می دهم ، تلفن زدم بیمارستان شبانه روزی قیطریه ولی متاسفانه دکتر برهانی کیا رفته بود و تا فردا ساعت 5 نمی آمد و متاسفانه دامپزشک مربوط به پرندگان هم نداشتند وضعیت کلی نیکی خوب بود مدفوعش مشکلی نداشت ، سوت می زد و بازی می کرد ولی من هر لحظه منتظر اتفاق بدی بودم . نزدیک ساعت 10 بود که مجبور شدم زنگ بزنم به آقای آژیده ، که همین جا باز هم از ایشان عذرخواهی می کنم و خیلی ازشون متشکرم که منو از نگرانی نجات دادند،از وضعیت کلی نیکی پرسیدند و اینکه آیا در حال پرریزی و تولک رفته است . وقتی جواب مثبت دادم گفتند احتمالاً یکی از پرهای جدیدش به جایی گیر کرده و ش**** ، نگران نباشیداگر حال عمومی اش خوب است مربوط به همان پر ش**** است ، خلاصه که تا حدی خیالم راحت شد و تا پنجشنبه مواظبش بودم ولی خوشخبتانه هیچ اتفاق خاصی نیفتد باز هم از همه دوستان علی الخصوص جناب آقای آزیده متشکرم
سلام
با کلی تمرین الان سیلور من شبا میره داخل قفس یک چادر میندازم روی دستم و میگیرم طرفش خودش میره داخل روی دستمم کم کم داره میاد اول میاد روی چوبی که دستم میگیرم بعد هم میاد روی دستم
اما هنوز که هنوزه هیچی نمیگه ایا فروشنده سرم کلاه گذاشته ؟ خیلی ناراحت هستم :smile (269):
سلام
امروز ديگه تقريبا مطمئن شدم كه عسل پر جوي ميكنه چند روز پيش سپيده جون گفت مراحل رام كردنش رو كند كن من هم كمتر بهش نرديك شدم اما از فرداي همون روز كاملا وحشي شد يعني مثل روزي كه اوردمش خونه يا شايد هم بدتر شد اصلا نميزاره نزديك بشم در حالي كه قبلا كنارش مينشستم از دستم غذا ميگرفت اما الان انگار بار اوله من رو ديده خلاصه كاملا ديوانه شده ديروز يه 2 ساعتي خونه نبودم وقتي برگشتم ديدم كف فقس پرهاي قيچي شده ريخته حدود 6 تا البته تيكه هاي كوچيك امروزصبح هم من نشسته بودم كه ديدم يكي ار پر هاي بزرگ بالش رو كند و شروع كرد به جويدن و بازي كردن با اون سريع بهش يه كاغذ دادم و پر رو ازش گرفتم البته بايد بگم فقط پرهاي بالش رو ميكنه چه كار كنم خيلي ناراحتم انگاري يه دفعه ديونه شده راستي ازوقتي اومده حدود 5 الي 6 هفته ميشه حمامش نكردم ممكنه بخاطر اون باشه تورو خدا يكي جواب بده دارم من هم دارم از وحشت ديونه ميشم
اينها عكس هاي پرهايي است كه امروز صبح خراب كرده حدود 1هفته اي بود كه هيچ پري كنده نشده بود از ديروز دوباره شروع شده البته هيچوقت اينقدر شديد نبوده ضمنا من نمي تونم تشخيص بدم كه بعضي از اينها ريشه داره يا نه تازه پرها رو با هزار شگرد ازش گرفتم
راستي من هفته بعد بايد 3 روز برم مسافرت يكي از فاميل يه كاسكو داره كه رامه و 12 كلمه حرف ميزنه فكر ميكنيد خوب باشه اگه براي اين 3 روز اونجا بزارمش براي پر جويش خوب هست با يه كاسكوي رام باشه ممكنه زودتر آروم بشه؟
دیگه کاملا مطمئن شدم از 1مسأله
دیگه انواع مدل سوت هاشو؛اونایی که بلد بود رو نمیزنه؛1روز درمیون شده(البته نه بانظم خاصی)اونم اگه تو اتاق نبأشم؛من 1جورایی فهمیده بودم ولی بقیه هم که بهم گفتن دیگه مطمئن شدم؛به جای سوت هاش 1جیغ عادی میزنه عین جیک گنجشک؛کاملا هم سرحاله؛ظاهرامشکلی نداره
ویرایش توسط sepideh : 28th May 2011 در ساعت 04:20 PM
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)