آقایان اساتید من صفحه 43 انتهای صفحه درخصوص مسافرت بردن سوالی پرسیدم ولی کسی جوابم را نداد لطفا اگر زحمتی نیست مرا راهنمایی کنید چون در این صورت یا قید سفر را می زنم یا اینکه مجبورم با احتیاطات لازم اون را ببرم .
آقایان اساتید من صفحه 43 انتهای صفحه درخصوص مسافرت بردن سوالی پرسیدم ولی کسی جوابم را نداد لطفا اگر زحمتی نیست مرا راهنمایی کنید چون در این صورت یا قید سفر را می زنم یا اینکه مجبورم با احتیاطات لازم اون را ببرم .
سلام دوست عزیز
من که با adsl نتونستم هیچ کدومو دانلود کنم ولی الان هم اون برنامه ای که دوستمون گفتنو میریزم هم دوباره سعی میکنم بازم ممنون از لطف شما
دوست عزیز بارها اینجا گفته شده که غار زدن زیاد شلوغ بودن و هر چیز دیگه ای هیچ ربطی به سخنگویی و باهوشی نداره تنها چیزی که ربط داره تمرینه فقط و فقط والا طوطیه شما هم چند وقت دیگه به حرف میاد و باید اینجا یه شیرینی حسابی بدید فقط مدام باهاش تمرین کنید
دوست عزیز من فقط نظر خودمو میگم تا الان که به خاطر اون از مسافرت گذشتم ولی اگرم مجبور بشم برم اونو با خودم میبرم البته با رعایت همه مسایل و با قفس خودش میبرمش چون بهش عادت کرده و بزرگه اذیت نمیشه به هر حال چند روز باید تو اون باشه تو کوچیکا اذیت میشه فقط خیلی باید مواظبش باشیم برو زیاد نگران نباش ایشالاه به همتون خوش بگذره اگه مواظبش باشیم و همه مسایلو رعایت کنیم هیچ مشکلی پیش نمیاد
موفق باشید
سپیده خانم جدیده شد ولی قبلیه نه متشکرم خوب بود
دوستان یه اتفاق جالب که برای بعضی بچه ها هم پیش اومده دو روز پیش سیلور یهو به دخترم سر داد کلی سرشو خارونده بود ولی بعدش دیگه نداده بود منم هر کار کردم نتونستم دیروزم باز خودش سر داده بود باز مثل دو روز پیش پس دوستان اگه باهاش دوست بشین بدونید که خودش به موقعش بهتون سر میده شاید یه کم بازی در بیاره یا اولش راحت کوتاه نیاد ولی بعد از چند بار دیگه مطمعن باشید راحت سر میده اونم به همه تازه التماسم میکنه پس نگران سر دادنش نباشید و به زور این کارو نکنید صبر داشته باشید
موفق باشید
سلام .بچه ها ببخشید اون کلیپ قبلی رو فقط 10 نفر می تونست دانلود کنه ولی الان دوباره آپلود کردم.
.ir/download.php?f...l37rt9h746.zip
همه این کلیپا رو با KM player میشه دید.![]()
دوستان حس میشه یکم بحث ها داره از حالت اصلی فاصله میگیره و همه سوال ها داره اینجا پرسیده میشه که این در دراز مدت خیلی واسه تاپیک بده چون تعداد صفحات بالا میره و بحث تخصصی نیست
مدیران لطف کردند و برای تغذیه و اصول رام کردن و... تاپیک های جدا درست کردن اگه سوال ها در جای خودش پرسیده شه خیلی بهتره
سلام دوستان
شبا وقتي خونه تاريك ميشه يا وقتي روشو ميندازم يه صداي خروپف مانندي در مياره.
اين كارش طبيعيه؟؟
دوست عزيز من خودم تا حالا اين كارو نكردم ولي يكي از فاميلامون هفته اي يك بار خاكستريشو ميبره شمال.حدودا چهار ساعت هم تو راهن.
خودشم ميگه اصلا نميترسه و تا حالا هم براش مشكلي پيش نيومده.تازه توماشين روي قفس رو هم نميكشه.حتي ميگفت كه تو ماشين از دستش ميوه ميدزديده.
البته بگم كه طوطي اونا حرف ميزنه ولي نه سر ميده ونه روي دست و شونه مياد.
سلام به دوستان
ممنون از راهنماييتون حالا دقيقا فهميدم بايد چه كار كنم كمي گيج شده بودم در اولين فرصت عكس ميذارم(دوربين ندارم دوربين موبايلم هم خيلي بد كيفيت است) البته من همه چيز را رعايت كردم قفسش از اين قفس كاسكويي هاست كه توي عكس هاي دوستان هم هست ارتفاع از زمين 90 سانمتميترو از يك طرف به ديوار است ( دوطرف نداشتيم) دو تا ظرف غذا داره از اين ظرفهايي كه شما ميگيد كه راحت نصب بشه پيدا نكردم ميشه لطفا آدرس بديد برم بخرم
يك جايي هم گذاشتم كه همه را ببينه
الان از روزهاي اول خيلي بهتر شده ولي هنوز وقتي ميرم كه ظرف غذاش را عوض كنم خيلي قر قر ميكنه به هر حال مي دونم كه بايد صبر كنم .
در مورد بالش كه بهم گفتيد كوتاه كنم يعني همين الان ببرم بدم يك پرنده فروش كوتاه كنه آخه تازه داره آرام ميشه با اين حال اگه همه نظرتون اينه كه ببرم كوتاه كنم مي برم الان خيلي بهتر شده وقتي توي اتاق هستم همش بهم نگاه مي كنه و تمام حركاتم را زير نظر داره ولي ديگه نميترسه وقتي كنار قفس مي شينم هم در نميره
يك سوال كوچولو ديگه در اين ده روز اول كه نبايد حمامش كنم البته مي دونم همه نوشتن كه به جز آب و غذا نبايد بهش كاري داشت فقط براي اطمينان پرسيدم دوست دارم هر كاري كه بايد براي آرام كردنش ميشه انجام داد انجام بدم براي همين هي مي پرسم به هر حال در اين زمينه تجربه اي ندارم
ممنون از راهنماييتون و اينكه وقت ميذاريد به ما تازه واردها جواب ميديد
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)