سلام..خدمت اساتید...کاسکوی من حدود دو هفته پیش الو رو نا واضح گفت و بعدش واضح...بعد هر موقع هم میگفت یه تیکه خوراکی میدادم دیگه یاد گرفته بود زیاد میگفت ولی دو سه روزه نمیگه چیکار کنم بگه؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام..خدمت اساتید...کاسکوی من حدود دو هفته پیش الو رو نا واضح گفت و بعدش واضح...بعد هر موقع هم میگفت یه تیکه خوراکی میدادم دیگه یاد گرفته بود زیاد میگفت ولی دو سه روزه نمیگه چیکار کنم بگه؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام . شرمنده من این سوال شما رو ندیدم
اگه تیزی پر ادیتش کنه . با پرهای اون قسمت زیاد ور میره و حتی خرابشون می کنه
اگه تا حالا این کار رو نکرده پس مشکلی نیست
اگه کلمه الو رو یاد گرفته یعنی دیگه کلمات دیگه رو زودتر یا میگیره ، باید براش تکرار کنید و با هربار تکرار جایزه بدین ... اما کلمه الو خیلی مهم نیست ..
بهتره کلمات بیشتری یادش بدین مثل سلام . یا اسم خودش ..
با سلام و خسته نباشید
کاسکو من مدت 2 هفته است که از دهان نفس میکشه و هنگام تنفس هم دمش بالا و پایین میکنه از طرفی بالهای کاسکو افتاده شده و خیلی کم غذا شده قبلا صوت میزد اما الان هیچ صدایی حتی در صبح هم در نمیاره خیلی نگرانم خواهش میکنم راهنمایی کنید
متشکرم از راهنمایی شما اما رشت دامپزشک خوب نمیشناسم بردم پرنده فروشی به من تتراسیکلین و قطره آنترا داد گفت تا 5 روز تو آبش بریز تا بخوره الان 2 روز گذشت ولی تغییری نکرد.
سلام منم دکتر خوبی تو رشت نمیشناسم . طوطی خودمو تا تهران بردم . اگه می تونید ببریدش تهران که عالی میشه دکتر برهانی کیا پای تلفن هم راهنمایی می کنه و اگه نیاز باشه می گن که باید حصوری ببینتش.
حرف پرنده فروش ها رو گوش نکنید
http://www.parsipet.ir/showthread.php?p=41753
Sent from my Lenovo TAB S8-50LC using Tapatalk
سلام به اساتید
دیروز یه کاسکو خریدم .ظاهرا که سالم بود . اوردمش خونه دیشب . از دیشب تا حالا کاریش هم نداشتم . فقط اب و غذا . الان داره دمشو میکنه . این طبیعیه یا پر کن داره میشه؟
ممنون
نه پرش رو میکنه. سه چهارتا کنده.
چشم در اولین فرصت عکس میذارم
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)