سلام
- روشنایی هر روز بین 8 تا 10 ساعت بسته به نوع وشدت نور ایجاد شده ( این مدت میتونه کمتر یا بیشتر هم بشه و میزان دقیق آن را سیستم تون تعیین میکنه چون در آکواریوم های مختلف متفاوته)
- اسکیمر هم همیشه روشن بذارید ( در مواقع اضافه کردن دارو یا باکتری یا هرچی دستور خاموش نگه داشتن اسکیمر روی آن درج شده)
دوست عزیزهمونجور که دوستمون گفت واتر پمپ قویتر باید بگیرید این واتر پمپ تو ارتفاع اک شما قدرتش به هزار لیتر هم نمیرسه،،
اسکیمز اسکیمر خوبیه وکارایی خوبی داره،،،
عروس دریایی یه اک مخصوص میخواد که گرد مانند هست اگه میتونید برید پس بدید،،،
فقط یک نوع انتن دار ریف سیف داریم بنام انتن دار فیلیپینی بقیه ریف سیف نیستن،،،
در مورد شقایق سنگ هم دوستان توضیح دادن .در اخر شما قبل از اینکه اقدام به خرید بکنید با دوستان مشورت کنید بعدش زیاد نمیشه راهنمایی کرد.........................،
،
مرسی دوست عزیز
والا این چند باره ک واتر پمپو عوض کردم دیگه خسته شدم
باز این نسبت ب اولیه بهتره اون اولی ک 1000 لیتر در ساعت بود خخخ
ولی چشم بعدا عوضش کنم فقط ی سوال گردش اب ک بالا بره ماهیا اذیت نمیشن اخه موج سازم باید روشن باشه عرض اک مم یکم کوچیه 45 سانته
این پروانه ماهی انتن دارم فکنم فلیپینی خیلی زودم غذا خور شد خودمم تعجب کردم
متاسفانه عروس دریای اصلا پیداش نیست این دو روزه خبری ازش نیست ک پسش بدم کجا باید دنبالش بگردم؟
بعد من میخام ی فرشته ماهی ب اکم اذافه کنم نظر خودم امپراطور هستش؟
و سوال بعدی راس چی باید بگیرم ک ریف سیف و خوشگل باشه ولی تهاجمی نباشه
و ی سوال دیگه کَف اسکیمر رو باید تا کجا کاپ بالا تنظیم کنم و سوال آخر چجوری باید عکس آپلود کنم در سایت..
با تشکر
دوست عزیزاگه واترپمپتون مارک خوبی باشه واستفاده کردید نمیخواد عوض کنید وجواب میده...تا پیدا کردن عروس دریایی هر روز ابتون را تست بزنید مخصوصا نیتریت وامونیاک ،چون اگه بزرگ باشه موجب بهم خوردن پارامترها میشه..
فرشته ماهیها ریف سیف نیستند،،
راس زرد گزینه خوبیه ولی راسهای فرشته هم خشکلند،یه نکته ای که باید بگم اکتون باید در پوش داشته باشه چون میپرند بیرون،،اسکیمر بستگی به خودتون داره میخواید کف تولیدی خشک باشه یا نه،هر چی سطح کف پایینتر باشه کف خشکتر میشه ولی اگه زیاد پایین بیارید کارایی اسکیمر کمتر میشه،،
برای اپلود میتونید این لینکن را مطالعه کنید،،http://www.parsipet.ir/thread13094.html
دوست عزیز کلسیم را که باید صبر کنید تا مصرف بشن،امونیاک را چون ابزی دارید باید محصولی مثل باکتری۷برایتول بگیرید واستفاده کنید تا امونیاک بیادنزدیک صفر وهمچنین سیفون هم بزنید ،، نیترات وفسفات هم ارزانترین راهش استفاده از شکر یا سرکه هست ولی یه اسکیمر خوب میخواد که شما دارید،، شوری ابتون خیلی پایین هست باید بیاریدش بالا بین۱.۰۲۳تا۱.۰۲۵،،،،،،
خوب که نیست ولی کارشما را فعلا راه میاندازه ...
شقایق اگه تجزیه نشده باشه مشکلی جز مردنش نیست ولی اگه تجزیه شده باشه باعث مرگ همه ابزیها میشه،،
مرسی از جواباتون
چشم، ولی کلسیم چجوری مصرف میشه؟
شقایقم ن تا مرد درش اوردم از تانک
فقط ی سوال ی مرجان شقایق سنگم داشتم ک مرد واسه همین میترسم بازم مرجان بیارم شقایقمم ک تلف شد فقط ی کرم لوله ای دارم میخاستم بدونم از کجا و چجوری باید شروع کنم ک بتونم ریف نگهداری کنم ولی مرجان های باشه ک نگهداری خاصی نخاد..
پلیپ ها چجورین خوبن واسه شروع؟
یا مرجانی خاصی ک تو مایه ها کرم لوله ی و شقایق باشه سخت جون باشه و نگهداری خاصی لازم نداشته باشه ولی خوشگلم باشه...
و ی سوال دیگه نور من الان led و 18 هزار کلوینه میخاستم بدونم لزومی داره در کنارش از ی مهتابی T5 هم استفاده کنم یا نه..
واتر پمپم چند روز دیگه اینو عوض میکنم با ی 4000 لیتر در ساعت
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)